Adelante zoekt een

Psycholoog (Valkenburg, 16 uur)

Dienstverband

16 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn op zoek naar een

Psycholoog
16 uur per week

 

Wat ga je doen?
Binnen Adelante Kind en jeugd in Valkenburg voer je onder verantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog  intake gesprekken en verricht je psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen en jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar met lichamelijke of meervoudige beperkingen en hun systeem. Je interpreteert de onderzoeksresultaten en verzorgt de verslaglegging hiervan.  Je stelt behandeldoelen op voor jouw vakgebied in  overleg met ouders en het interdisciplinair behandelteam. Je begeleidt en behandelt kinderen en jongeren en/of hun ouders individueel of in groepsverband. Je voert bijbehorende administratieve werkzaamheden uit waaronder rapportage in het elektronisch patiëntendossier. Je onderhoudt contacten met de revalidatiearts, de overige leden van het behandelteam rondom het kind/de jongere, het onderwijzend personeel en met de collega’s in de vakgroep psychologie. Je onderhoudt contacten met de ouders van de kinderen/jongeren, met verwijzers en met andere instellingen. Waar nodig verwijs je het kind door naar andere zorginstanties.
 

Wie zoeken wij?
Je bent een universitair opgeleide psycholoog met de aantekening testdiagnostiek. Je bent in staat om zelfstandig psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen uit te voeren en te interpreteren.  Je hebt kennis van de algehele ontwikkeling en ontwikkelingsstoornissen. Je hebt ervaring met en kennis van behandelmethodieken bij kinderen en jongeren. Je beschikt over creativiteit om de behandelmethodieken waar nodig aan te passen aan de beperking van het kind. Daarnaast ben je in staat om een constructieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen de interdisciplinaire teams waarin je werkt en de vakgroep. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een ondernemende, inspirerende en leergierige houding. Gezien de aard van de werkzaamheden is enige flexibiliteit qua inzet en uren een vereiste.
 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • 16Allereerst super collega’s met hart voor de kinderen/jongeren!
  • In eerste instantie een jaarcontract met vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van minimaal € 3225 , - en maximaal € 4682, - bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

 

Wil jij een belangrijke schakel zijn in het begeleidingsproces van de cliënt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 10 augustus 2020 hebben ontvangen. Solliciteer direct via de functieknop solliciteren.

De eerste gesprekken worden gepland vanaf 17 augustus.


Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Paul Leentjens, teammanager (045 528 2609 of 06 51342883) voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR adviseur, je graag verder via 045 528 2058.

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.