De Zorggroep zoekt een

Psychomotore Therapeut

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Passie voor je vak en wil je aan de slag in een organisatie die continue in beweging is? PMT is nog volop in ontwikkeling binnen De Zorggroep. Grijp je kans om je vak organisatie breed door te ontwikkelen!
 

Wat ga je doen?
Als psychomotore therapeut bij De Zorggroep maak je deel uit van ons expertise- en behandelcentrum. Je gaat jouw vak, psychomotore therapie, samen met je collega verder vorm geven binnen de organisatie. Met jouw daadkracht en passie gaat dat zeker lukken!

Jouw werkomgeving en doelgroep? De focus ligt op cliënten en bewoners met NAH. Het gaat hierbij om mensen die op een eigen appartement wonen, maar ook in groepswoningen. Naast (jong) volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel, houdt je je ook bezig met zowel individuele behandelvragen als meer groepsgewijze behandelingen voor de doelgroep dementie +. Je richt je op complex probleemgedrag zoals agressie, impulsief gedrag, loop- of (repetitieve) beweegdrang, apathie, stemmingsproblematiek en acceptatieproblematiek.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het behandelplan en indien dit overgedragen kan worden aan betrokken zorgmedewerkers voer jij de regie. Beweegactiviteiten met en voor de cliënten uit jouw doelgroep op de kaart zetten? Jij denkt mee en neemt het voortouw in het implementeren van bijpassende nieuwe voorstellen.

Je werkt samen met het behandelteam waar je ook onderdeel van bent. Van specialist ouderengeneeskunde tot GZ-psycholoog, van fysio- tot ergo- en muziektherapeut en natuurlijk de medewerkers van het zorgteam, samen zetten jullie de cliënt centraal! Binnen beide groepen is er bovendien een mooie PMT ruimte beschikbaar. Voor de doelgroep NAH deel je deze met de fysiotherapeut en bewegingsagoog.

Wat bieden wij?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Als psychomotore therapeut val je in FWG 55 en is het maximale salaris 4.161,92 o.b.v. 36 uur. Als nieuwe PMT binnen De Zorggroep verwelkomen we je graag voor 24 uur, maar in de toekomst is uitbreiding mogelijk. Dit is afhankelijk van hoeveel verwijzingen er zijn. Je kunt hier zelf proactief in zijn en je eigen uren laten groeien!

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholings- en opleidingsmogelijkheden
- collectieve (zorg)verzekeringen
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
- door jouw regiobrede functie doe je veel ervaring op en krijg je de kans een kijkje te nemen in verschillende keukens

Wie ben jij?
Een enthousiaste pionier, jij gaat jouw mooie vak succesvol verder bij ons uitbouwen! Je kunt goed omgaan met tegenstellingen en hebt een sterk inlevingsvermogen. Daarnaast ben je een goede luisteraar en heb je sterke communicatieve vaardigheden. In een gesprek breng je niet alleen je kennis en expertise mee, maar ook tact met een vleugje overtuiging. Je bent een echte doorzetter en gaat, mede dankzij jouw empathie, op een integere en respectvolle manier om met cliënten. Verder heb je kennis van beperkingen, stoornissen en handicaps van cliënten met complex hersenletsel en affiniteit met deze doelgroep. Met jouw flexibiliteit en daadkracht zorg je samen met je collega voor een mooie doorontwikkeling van jouw vak.

Verder belangrijk:
-       Hbo diploma psychomotorische therapie, een master opleiding PMT is een mooie pré
-       Je hebt al ervaring als PMT, bij voorkeur minimaal drie jaar. Ervaring met de doelgroep? Dat is een hele mooi plus!
-       Je bent ingeschreven in het vakregister

Informatie
Hebben wij je er toe bewogen om te solliciteren? Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct via de “solliciteren” button. Heb je eerst nog een aantal inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Lisa Deckers (Psychomotore Therapeut) via lisa.deckers@dezorggroep.nl. Vragen over de organisatie? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .