Mondriaan zoekt een

Psychomotorisch therapeut en/of vaktherapeut dans en beweging

Dienstverband

16 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Dienstverband: 16 - 36 uur per week (3,5 FTE)
Soort dienstverband: Jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd
Kernfunctie: Vaktherapeut 1A
Standplaats: Heerlen en Maastricht
Opleiding: Hbo-diploma Psychomotorische therapie of Creatieve Therapie dans en beweging
Salaris: FWG 55 CAO GGZ (min. € 2.479,-- en max. € 4.010,--) op basis van een 36-urige werkweek
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?

Binnen de RVE Therapieën zijn diverse (Vak)therapieën ondergebracht. Deze RVE levert de aanvullende behandeling aan het ambulante en klinische behandeltraject van de patiënten in zorg bij Mondriaan zowel bij Ouderen, Kinder- en Jeugd en Volwassenen.

Als psychomotorisch therapeut/vaktherapeut dans en beweging lever je een bijdrage aan de diagnostiek en behandeling, middels het opstellen, uitvoeren en evalueren van (deel-) behandelplannen binnen diverse doelgroepen. Je geeft zowel individuele als groepsbehandeling en je hebt voldoende kennis van groepsdynamica. Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling. Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline. Je geeft input aan verschillende overlegvormen zoals het werkoverleg binnen de eigen discipline en het behandeloverleg in een multidisciplinair team. Uiteraard beschik je over goede uitdrukkings- en communicatievaardigheden. Je bent in staat alle voorkomende organisatorische en administratieve werkzaamheden te verrichten en beheert tevens de materialen, middelen en ruimte.

Jouw kwaliteiten

  • Je bent een enthousiaste psychomotorisch therapeut/dans en bewegingstherapeut en je hebt grote affiniteit met de doelgroepen;
  • Je hebt kennis van psychopathologie;
  • Je bent flexibel en je vindt het leuk om in een dynamische, soms hectische werkomgeving te functioneren;
  • Je werkt zelfstandig maar ook in multidisciplinair teamverband;
  • Je hebt gevoel voor de organisatie en weet de juiste keuzes en besluiten te maken in verschillende situaties. Hiertoe beschik je over voldoende tact, overredingskracht en het vermogen om te motiveren en te stimuleren;
  • Je bent stressbestendig, besluitvaardig en je durft initiatief te nemen;
  • Kennis van en/of ervaring met in de psychiatrie is een pré;
  • Je bent een doorzetter en hebt het geduld om een veranderingsproces in gang te zetten;

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Saskia Hajji, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-53691446. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Linssen, manager zorg, te bereiken op het nummer: 06-53665616.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.