Mondriaan zoekt een

Psychotherapeut Forensische Psychiatrie bij Radix Ambulant

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Dienstverband:                                24-36 uur per week

Soort dienstverband:                      Onbepaalde tijd

Kernfunctie:                          Gedragswetenschapper 1

Standplaats:                          Heerlen

Opleiding:                             Academische opleiding tot psychotherapeut     

Salaris:                                               FWG 70 - CAO GGZ (min. € 4.084,-- en max. € 6.373,--)

Reageren voor:                                 30-04-2020

Werving:                                In- en externe werving 

 

Past deze functie bij jou?

Radix Ambulant is de forensisch ambulante Zorg van Mondriaan. Wij behandelen patiënten die delicten plegen of dreigen te plegen in samenhang met een psychiatrische verslavings-stoornis. Centraal in de behandeling staat het voorkomen van recidive, waarbij voortdurend een link wordt gelegd naar de delict analyse en de delict keten. Vaak is hierbij het delict of de agressie te herleiden naar psychosociale problematiek. De behandeling kan worden gecombineerd met woonbegeleiding, financiële dienstverlening, sociale participatie, activering en begeleiding bij overige sociaal maatschappelijke problemen. De patiënt wordt geleid naar (beschermd) werk of arbeidsrehabilitatie. Indien mogelijk worden ook de verwanten bij de behandeling betrokken.

 

Als psychotherapeut binnen Radix Ambulant heb je een uitdagende functie. Geen werkdag ziet er dan ook hetzelfde uit. Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling en overige behandelingen. Je werkt hierin zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid op maar maakt tegelijkertijd deel uit van een multidisciplinair team met deskundige collega’s waarmee jij graag samenwerkt en met wie je je kennis en vaardigheden graag deelt middels werkbegeleiding en/of supervisie.

Jouw kwaliteiten

Voor Radix Ambulant zoeken wij een enthousiaste BIG-geregistreerde psychotherapeut die zich graag samen met ons wil inzetten in het bieden van kwaliteitsvolle zorg. Je hebt grote affiniteit met de doelgroep en hebt ervaring in het omgaan met cliënten met meervoudig complexe problematiek. Je hebt een cliëntgerichte houding en ziet uitdagingen in de ontwikkelingen die zich momenteel afspelen in het werkveld. Jij bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren. Ook beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Margot Habets, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-13205993.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.