MET ggz zoekt een

Psychotherapeut/GZ psycholoog, Persoonlijkheid

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Geleen Roermond Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor het team persoonlijkheid in Roermond zoeken we versterking. Ben jij die (ervaren) gz-psycholoog of psychotherapeut met affiniteit en ervaring voor diverse persoonlijkheidsproblematieken?

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarbij wordt gewerkt met verschillende therapeutische methodes, waaronder schematherapie, Cognitieve Gedragstherapie en Mentalization Based Treatment.

Deze functie is eventueel en indien gewenst prima te combineren binnen een van onze andere zorginhoudelijke paden zoals Stemming of andere clusters bij MET behandeling zoals MET focus, Ouderen, Kind en Jeugd, team parkstad en complexe zorg - FACT. Samen MET jou kijken we waar jouw kracht, talent en affiniteit ligt, passend bij jouw wensen, kennis en ervaring!

MET team Persoonlijkheid
Team persoonlijkheid is een multidisciplinair team in Roermond, dat hulp biedt aan mensen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek. Dit team werkt volgens het groepen tenzij principe, waarbij alle cliënten groepsbehandeling krijgen, met daarnaast individuele sessies waar nodig. We werken met het GIT-PD (Guideline Informed Treatment for Personality Disorders) kader, wat ons als team structuur geeft om met cliënten een effectieve behandelroute en relatie te ontwikkelen, zoals schematherapie, Mentalization Based treatment en VERS. Hierdoor kunnen we de juiste individuele- en/of groepsbehandelingen kunnen bieden. Ook helpt het ons als collega’s om constructief samen te werken.

De collega’s van team Persoonlijkheid zijn gedreven en deskundig en zijn werkzaam als Psychiater, Klinisch psycholoog, Psychotherapeut, GZ-psycholoog, Basispsycholoog, APV, vaktherapeut, Rehabilitatiemedewerker en IPS-trajectbegeleider.

MET vakmanschap
Naast de rol van regiebehandelaar heb je een belangrijke rol die zich meer in de breedte van de organisatie afspeelt. Je hebt regelmatig contact met externe partijen zoals RINO, andere GGZ-en zorginstellingen.

In multidisciplinaire behandeltrajecten schakel je intern met klinisch psychologen, psychiaters, basispsychologen en andere collega’s die betrokken zijn in het proces.

Als psychotherapeut/GZ psycholoog ben je met meer dan alleen behandeltrajecten bezig. Er zijn tal van projecten waar je een (leidende) rol in kan hebben, zoals eHealth (en andere innovaties) waarbij je nadenkt over hoe technologie kan bijdragen aan een betere zorgverlening en projecten rondom het vormgeven van het IZA.
 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek en/of behandeling. Je zult in je rol als regiebehandelaar ook een basispsycholoog of PIOG begeleiden in de uitvoering van de intake;
 • Je zorgt voor en ondersteunt de uitvoering van het vastgestelde behandelplan, onder meer via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte behandelonderdelen;
 • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je bent een begeleider van o.a. GZ-psychologen in opleiding en stagiaires psychologie;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800 per 3 jaar);
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600 per jaar);
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO-ggz FWG 65 (min. € 4108 en max. € 6264) bij een fulltime dienstverband).

Als GZ-psycholoog bij MET ggz ben je onderdeel van ons Lerend Netwerk. Dit bestaat onder andere uit een aantal intervisiebijeenkomsten per jaar met andere regiebehandelaren. Begeleid je daarnaast ook nog mensen in opleiding, dan zin hiervoor ook nog extra intervisiebijeenkomsten die zich meer richten op o.a. werkbegeleiding.

MET jou
Als GZ-psycholoog krijg je de ruimte om coaching te geven en MET ggz te helpen te innoveren.
 • Je hebt een academische opleiding Psychologie/Psychotherapie afgerond, aangevuld met een master en BIG-registratie tot GZ-psycholoog/Psychotherapeut;
 • Behalve over de inhoud van je vak, denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen blijven vernieuwen en verbeteren;
 • Je beheerst de Engelse taal of bent bereid om zo nodig met een tolk te werken;

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET Behandeling is een onderdeel van MET ggz waar diverse zorgclusters onder vallen: Volwassenenzorg, FACT, IHT, Ouderen, Kind & Jeugd en MET Focus.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature, wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of de praktijk ervaren?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.