MET ggz zoekt een

Psychotherapeut – Team Persoonlijkheid

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij de ambitieuze en bevlogen psychotherapeut die wij zoeken? Als psychotherapeut bij MET ggz help je de situatie van cliënten met ernstige psychosociale problemen te verbeteren. Daarbij kan het gaan om cliënten met angst-, stemming- of eetstoornissen, somatoforme stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek of ontwikkelingsstoornis- of sociale psychiatrie. Jij stelt de indicaties voor diagnostiek en past specialistische en intensieve psychotherapeutische behandelingen toe. Binnen een multidisciplinair team ben jij de regiebehandelaar die de integraliteit en kwaliteit van het gehele zorgproces bewaakt. Bovendien ben jij hét vertrouwde aanspreekpunt voor de cliënt en zijn of haar naasten.

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen.
Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Team Maastricht persoonlijkheid:
Wij zijn een dynamisch en betrokken team waar we kunnen leren van elkaars expertise. Op deze wijze waarborgen wij zowel de zorgcontinuïteit als de zorgkwaliteit en daardoor behalen we samen mooie resultaten. In dit team kun je bouwen en vertrouwen op je collega’s wat bijdraagt aan een gezonde werksfeer.

Regio Zuid is volop in ontwikkeling, waarbij MET ggz op zoek is naar nieuwe en creatieve ideeën, maar ook naar jouw expertise in jouw specialisme en hoe MET ggz deze ontwikkelingen kan realiseren. We zoeken mensen die samen met het bestaande team willen bouwen aan een sterke positie in de regio voor MET ggz. Wil je samen met je collega’s de schouders eronder zetten; de organisatie weer laat bloeien en groeien?

Wat je gaat doen

 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor (psycho)diagnostisch onderzoek en/of behandeling;
 • Je verricht (psycho)diagnostisch onderzoek en brengt daarvan verslag uit;
 • Je voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte psychotherapeutische behandelonderdelen;
 • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding en supervisie met onder andere
  GZ-psychologen en psychotherapeuten in opleiding.


Wie jij bent

 • Je bent een enthousiaste, bevlogen collega die graag meedenkt over nieuwe ggz ontwikkelingen;
 • Je hebt een academische achtergrond als psycholoog, aangevuld met een opleiding en registratie tot psychotherapeut;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met cliënten met angst-stemming-eetstoornissen, somatoforme stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek of ontwikkelingsstoornissen- of sociale psychiatrie;
 • Je hebt ervaring met zorgprogramma’s en samenwerken in een multidisciplinair team;
 • Je werkt zeer zelfstandig en bent flexibel.

Ons aanbod
We bieden veel ruimte voor vernieuwing en verdere specialisatie in je vak door bij- en nascholing. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 70 van de cao ggz (maximaal € 6564,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met Irene Stover – Interim RVE Manager – via T: 06 - 50 16 44 84 of reageer direct via onderstaande button. 

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.