MET ggz zoekt een

Psychotherapeut Psychotrauma PsyQ

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste Psychotherapeut die wij zoeken voor onze specialisme Psychotrauma? Zie jij het als jouw missie om getraumatiseerde patiënten te helpen bij het verwerken van hun trauma’s? En denk je behalve over de inhoud van je vak ook graag mee over hoe we onze organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren?
Ter versterking van ons team Psychotrauma in Roermond zoeken wij een Psychotherapeut voor 32 uur in de week. Word jij onze nieuwe collega?


Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Team PsyQ Psychotrauma Roermond:
Team PsyQ Psychotrauma Roermond is een behandelteam wat bestaat uit verschillende disciplines waaronder een psychiater, psychotherapeuten, GZ-psychologen, basispsychologen en een vaktherapeut. We zijn op zoek naar een enthousiaste Psychotherapeut die ons team wil versterken met interesse in evidence based behandeling van traumagerelateerde stoornissen (PTSS en complex trauma) bij een diverse doelgroep.

Wat je gaat doen

 • Je houdt intakegesprekken volgens protocol en stelt zo nodig een indicatie voor psychodiagnostisch onderzoek;
 • Je levert een bijdrage aan het opstellen van het behandelplan;
 • Je voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele en/of groepsgerichte geprotocolleerde behandelonderdelen, de behandeling bestaat onder andere uit CGT, EMDR en andere vormen van traumabehandeling;
 • Je overlegt met het team over de voortgang en het verloop van de behandeling.
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen;

Wie jij bent

 • Je hebt een academische achtergrond als psycholoog, aangevuld met een opleiding en registratie tot Psychotherapeut
 • Je hebt affiniteit en ervaring met patiënten met PTSS en complex trauma
 • Je staat open voor diversiteit binnen de doelgroep en behandeling vanuit een cultuursensitieve perspectief
 • Je hebt minimaal de erkende EMDR basis en vervolgopleiding gevolgd;
 • Je bent een enthousiaste, ambitieuze en betrokken collega die graag meedenkt over nieuwe ggz-ontwikkelingen;
 • Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in teamverband;
 • Je beschikt over een goede dosis tact en bent communicatief sterk.

Wat wij jou bieden
Een uitdagende baan in een dynamische, financieel solide organisatie met korte lijnen, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. We bieden veel ruimte voor vernieuwing en verdere specialisatie in je vak door bij- en nascholing. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 65/70 van de cao ggz (maximaal € 6.564,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we jouw cv en sollicitatiebrief graag tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met  Eylem Demir (Specialismeleider PsyQ Psychotrauma) via mail edemir@metggz.nl of telefoonnummer 06-50168606

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.