Maastricht UMC+ zoekt een

Radioloog: Fellow mammaradiologie of chef de clinique mammoradiologie

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
De klinische werkzaamheden bestaan uit minimaal 60% mammaradiologie (bij fellowship), conform het NVvR erkend mammaradiologie fellowship.
Begeleiding zal bestaan uit een team bestaande uit ervaren mammaradiologen, nucleair geneeskundigen en klinisch fysici. Door de combinatie van het grote aanbod aan diverse mammapathologie, werken met 'state-of-the art' apparatuur en de nauwe samenwerking met de klinische afdelingen, chirurgie en het radiotherapeutisch instituut (Maastro clinic) biedt dit fellowship een unieke gelegenheid tot verdieping.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste radioloog, of een assistent met een bijna afgeronde opleiding, met aantoonbare interesse in de mammaradiologie. De aanvangsdatum is beoogd in het eerste kwartaal van 2020.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De afdeling Radiologie en Nucleaire geneeskunde van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) heeft een vacature binnen het aandachtsgebied mammaradiologie.
Oncologie (waaronder maligniteiten van de mamma) is een van de speerpunten van het MUMC+ en de afdeling radiologie heeft een sterk profiel op het gebied van mammaradiologie. Er is een intensieve samenwerking met de klinische specialismen chirurgie, plastische chirurgie en medische oncologie. De mammaradiologen zijn betrokken bij de MDO’s en een aanstelling in het MUMC+ biedt alle kans om uitgebreide ervaring op te doen.
In samenwerking met partners in de regio verzorgt het MUMC+ de beoordeling van de mammografieën vervaardigd i.h.k.v. het bevolkingsonderzoek borstkanker.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 32-40 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 6 maart 2020.