Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Radioloog maat (21-033)

Dienstverband

22 - 34 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Radioloog (maat)"
Vacaturenummer 21-033, 0,5 - 0,75 fte

Wie zoeken wij?
Per 1 september 2021 zoekt de organisatorische eenheid Radiologie een ambitieuze en gedreven radioloog. Collegialiteit en een patiëntgerichte visie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat is daarbij noodzakelijk. De voorkeur gaat uit naar een allround radioloog. Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en interesse in participatie in organisatorische of management gerelateerde activiteiten strekt tot de aanbeveling.

Jouw nieuwe werkplek
De organisatorische eenheid Radiologie bestaat momenteel uit 6 Radiologen. De radiologen werken samen met 2 nucleair geneeskundigen. Tevens is er bijna dagelijks een radioloog in Meditta Medisch Centrum. De Radiologie wordt in de volle breedte beoefend met beschikbaarheid met state of the art apparatuur waaronder een (PET) CT, MRI en de nieuwste echoapparatuur. De afdeling beschikt daarnaast over een mammograaf met Contrast Enhanced Mammografie. De afdeling radiologie is een gecertificeerd MRI Prostaatcentrum en vervult een regiofunctie. Sinds enige jaren worden Remote Controlled MRI geleide prostaatbiopten uitgevoerd.
Op de afdeling radiologie en in het Laurentius ziekenhuis in het algemeen staan collegialiteit en een goed werkethos centraal met korte lijnen tussen de diverse specialisten.

Wat vragen wij van jou?
  • Een afgeronde opleiding tot radioloog
  • Ervaring in aandachtsgebieden: neurologie en evt mammo-radiologie
  • BIG geregistreerd en geldige inschrijving in het Specialisten Register (RGS)
  • Recente en brede ervaring binnen het vakgebied
Wat krijg je daarvoor terug?
De Radiologen zijn vrijgevestigd en individueel lid van het Medisch Specialistisch Bedrijf Laurentius (MSB-L). Binnen het MSB-L vormen zij de organisatorische eenheid Radiologie. Het betreft een vacature in de Maatschap MSB-L.
Toetreding tot de Maatschap MSB-L zal volgens de vastgestelde toetredingsprocedure verlopen, waarbij onder andere eerst een 'aspirant maat' status wordt bekleed in de vorm van een AMS arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Aansluitend volgt er toetreding tot de vrijgevestigde maatschap MSB-L.

Indien het MSB-L met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Informatie en procedure
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij dhr. Raat, Medisch Manager Radiologie, 0475 - 382222.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mw. Houben, HRM Adviseur, telefoon: 0475 - 383096.

Tot 1 april 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Secretariaat MSB
+31 475 382 222
msbsecretariaat@lzr.nl