Maastro zoekt een

Radiotherapeutisch laborant (allround)

Dienstverband

18 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Universitair Medische Centra, Ziekenhuizen, Overige

Maastro is op zoek naar meerdere allround:

 

Radiotherapeutisch laboranten

                              

Als radiotherapeutisch laborant bij Maastro verzorg je de bestraling van kankerpatiënten en draag je dus direct jouw steentje bij aan de zorg voor deze patiëntengroep. Je werkt allround, dus zowel in de bestralingsvoorbereiding (incl. beeldvorming) als de –uitvoering. Naast fotonentherapie behandelen we sinds januari 2019 ook patiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.

Daarnaast bieden we veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en deel te nemen aan (verbeter) projecten. Als laborant ben je werkzaam in één van de vier multidisciplinaire teams die bestaan uit radiotherapeutisch laboranten en radiotherapeut-oncologen. Momenteel zijn er in totaal circa 100 radiotherapeutisch laboranten.

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met een afgeronde opleiding Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken. De radiotherapeutisch laboranten die wij zoeken hebben de ambitie, inzet en de wil om de zorg voor onze patiënten iedere dag weer een beetje beter te maken. Dit is één van de redenen waarom je bij Maastro wil werken. Je houdt ervan in een dynamische omgeving te werken, waar verandering een constante is, en hebt een flexibele instelling. Vanzelfsprekend heb je als radiotherapeutisch laborant goede sociale en communicatieve vaardigheden. Wij verwachten dat je patiëntgericht bent, soepel binnen een team kunt werken en ook onder druk in staat bent om oplettend en nauwkeurig te werken.

Wat bieden we jou? 
Je ontvangt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met de intentie om deze voor onbepaalde tijd te verlengen. De contracturen kunnen in overleg worden bepaald maar bedragen minimaal 18 uur en maximaal 36 uur. Salariëring vindt plaats in functiegroep 50 van de CAO Ziekenhuizen en bedraagt maximaal € 3.922,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van relevante werkervaring. In december van ieder jaar ontvang je daarnaast 8,33% eindejaarsuitkering en in mei van ieder jaar 8,33% vakantiegeld. Als werknemer van Maastro kun je gebruik maken van diverse aantrekkelijke kortingen op sportabonnementen, fietsaanschaf en (zorg)verzekeringen. Daarnaast is er binnen Maastro jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar, wat voldoende ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling, trainingen en cursussen.

Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door Martien van Bussel, zorgmanager, via e-mail: secr.pz@maastro.nl of telefonisch via ons centrale telefoonnummer: 088-4455600.

Over Maastro: Maastro is een nationaal en internationaal gerenommeerd instituut dat de bestraling (radiotherapie) van oncologische patiënten voor de provincie Limburg verzorgt, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. We leggen de verbinding tussen patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek en doen dat met circa 330 medewerkers.

Sinds januari 2019 behandelen we in ons nieuwe protonentherapiecentrum patiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.

Als deze functie jou aanspreekt, kun je jouw motivatiebrief en curriculum vitae voor 1 september 2022 uploaden in het sollicitatieformulier op onze website www.maastro.nl (onder: jobs & academy). Mochten na deze wervingsronde niet alle vacatures ingevuld zijn, zal de vacature opnieuw worden opengezet.