Cuypers & Cuypers Kinderwunschzentrum Heinsberger Höfe GbR zoekt een

Receptionist

Dienstverband

Intentie tot vast dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heinsberg - Duitsland

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Wie zijn wij?
Het Kinderwunschzentrum Heinsberger Höfe is een zelfstandig centrum voor reproductieve geneeskunde & gynaecologische endocrinologie (kortweg: ‘IVF-centrum’). Het centrum werd in 2019 opgericht in Heinsberg welke de meest westelijke stad van Duitsland is. Heinsberg maakt deel uit van het Regierungsbezirk Keulen.

Het centrum verleent voor een groot deel verzekerde zorg aan haar patiënten, die in ca. 90% van de gevallen van Nederlandse komaf zijn, en vaak 2-3 voorbehandelingen achter de rug hebben in Nederland. Bijzonder speerpunt is met name de op maat gesneden zorg met persoonlijke begeleiding binnen een overzichtelijke setting.

Het centrum beschikt over de nieuwste apparatuur en faciliteiten in een nieuwbouwproject, en wordt geleid door een zeer ervaren team van gynaecologen en embryologen. Deze worden ondersteund door een wederom zeer ervaren OK-team (inclusief anesthesioloog), laboratoriumteam, backoffice met doktersassistentes en front-office met doktersassistentes. Alle reguliere fertiliteitsbehandelingen worden in eigen beheer en op locatie uitgevoerd, inclusief de cryo-opslag van menselijke gameten en zygoten. Ook worden (diagnostische) hysteroscopieën uitgevoerd en bestaat een uitstekend samenwerkingsverband met het direct ernaast gelegen ziekenhuis.

Wie zoeken wij?
Ten behoeve van de versterking van ons team aan de front-office/aanmelding, zoeken wij een bij voorkeur ervaren (medisch) receptionist, die als eerste aanspreekpunt voor onze patiënten fungeert. U staat hen als eerste te woord en zorgt voor het aanmelden in het desbetreffende spreekuur of OK-programma. Ook beantwoordt u zo nodig vragen c.q. verwijst patiënten naar de daarvoor beschikbare collega’s. Ook het uitvoeren van eenvoudige boekhoudkundige taken kunnen desgewenst tot uw werkzaamheden behoren.

Wij zoeken een representatieve teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden. U kunt uitstekend met een computer omgaan en bent leergierig. Na een inwerkperiode zult u ook veelal zelfstandig werkzaamheden uitvoeren, in nauw overleg met uw collega’s en de medisch specialist.

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, alsook enige beheersing van de Duitse taal (ook al is het gros van onze patiëntenpopulatie van Nederlandse komaf) is vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?
Een fijne baan binnen een aangenaam team met korte lijnen, horizontale structuur en een prettig werkklimaat. Het betreft in eerste instantie een dienstverband van 80%-100% voor de duur van 1 jaar, met de intentie tot aanstelling voor onbepaalde tijd. Deeltijdwerken behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Avond- en nachtdiensten zijn niet aan de orde. Wel is er op zaterdagochtend een cyclusgebonden programma (waar de teamleden per toerbeurt aan deelnemen). Tijdens de sollicitatieprocedure zal een passend salarisaanbod worden gedaan.

Uw interesse gewekt?
Wij ontvangen graag uw sollicitatie voor 1 september 2020 via info@cuypers-cuypers.com. Voor vragen over deze vacature kunt u contact leggen met drs. Nerissa Cuypers, (gynaecologe/directeur/opleider) of drs. Willem-Jan Cuypers, (gynaecoloog/arts-seksuoloog/directeur/opleider), via +4924529966900. Bezoek ook graag onze website via www.cuypers-cuypers.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.