Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Recovery verpleegkundige (21-199)

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Zorg jij voor een goede begeleiding en herstel?
Dan ben jij onze nieuwe Recovery verpleegkundige!
Vacaturenummer 21-199, uren in overleg.

Wie ben jij?
Als recovery verpleegkundige verzorg je patiënten en bewaak je de vitale functies bij postoperatieve en in incidentele gevallen ook pre operatieve patiënten. Je werkt volgens protocol of in opdracht van de behandelaar en assisteert de behandelaar bij behandelingen en ingrepen. Je biedt ondersteuning aan patiënten gedurende de postoperatieve zorg. Ook ondersteun je bij het voorbereiden en gebruiksklaar maken van apparatuur, materialen en de behandelruimten. Als persoon ben je een echte teamspeler en weet je jezelf staande te houden in een hectische werkomgeving. Je bent communicatief sterk en weet andere om je heen te inspireren en motiveren.

Jouw nieuwe werkplek
De afdeling Recovery maakt onderdeel uit van het behandelcentrum dat onder andere bestaat uit de OK, Anesthesie en Pijnpoli. Op de afdeling werken tien recovery verpleegkundigen nauw samen met de verschillende disciplines. De afdeling staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die dit team verder komt versterken.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een verpleegkundige opleiding aangevuld met de opleiding recovery-verpleegkundige of een gelijkwaardige opleiding;
Je beschikt over goede sociale vaardigheden en uitdrukkingsvaardigheid;
Je bent accuraat, collegiaal en stressbestendig.

Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als recovery verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50, volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Indien je de opleiding nog gaat volgen zal je een passend voorstel worden gedaan. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Jolanda Minkenberg, teamleider, via telefoonnummer 0475-382751.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Jolanda Minkenberg
+31 475 382 751
jolanda.minkenberg@lzr.nl