Sevagram zoekt een

Recruiter (36 uur per week)

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Help jij mee onze wervingsdoelen te realiseren?  

Recruiter (36 uur per week) 

Het menselijk kapitaal vormt de kracht van onze organisatie. Onze visie ten aanzien van medewerkers en het werknemersbeleid begint al bij het aannameproces.  

Zo zijn wij als team Recruitment dagelijks in de weer, om Sevagram als werkgever nóg beter op de kaart te zetten, voortdurend personeel van hoge kwaliteit aan te trekken en ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek landen. 

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Recruiter.  Iemand die van aanpakken weet en een passie heeft voor het recruitmentvak!   

Wat ga je doen? 

Op grond van verschillende arbeidsmarktanalyses, strategische personeelsverkenning en in lijn met de strategische ontwikkelingen weet jij als geen ander talenten aan te trekken en te selecteren. Jij bent verantwoordelijk voor de volledige recruitment cyclus (sourcen, intakes, screenings, interviews en aanname voorstel) waarbij jouw aandacht voor de kandidaten resulteert in een positieve “candidate journey”.    

Met een scherp inzicht weet jij als geen ander steeds weer verbindingen te leggen tussen (aankomende)talenten en onze organisatie. Je schakelt snel en zoekt actief de samenwerking op met je collega’s. Jij bent nl. de spil tussen kandidaten, vacaturehouders en HR. 

Verder speel je als Recruiter een belangrijke rol bij de uitvoering van meerdere projecten die voortvloeien uit “employer branding”, “mobiliteit” en andere W&S aangelegenheden.   

Met jouw kritische kijk op zaken signaleer je knelpunten en doet (on)gevraagd voorstellen ter optimalisatie van het aannamebeleid/recruitment proces en krijgt de nodige ruimte om een actieve bijdrage te leveren aan verdere ontwikkelingen op operationeel en/of tactisch niveau.  

Wat bieden wij? 

Wij zijn een jonge, ambitieuze en groeiende afdeling. Zo zal je deel uitmaken van een team dat graag kennis en ervaring met elkaar deelt, om zo iedere dag van elkaar te leren en om samen oplossingen te bieden aan de uitdagingen die een krappe arbeidsmarkt met zich meebrengt.  

Dit betreft een afwisselende functie waarin je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief in een dynamische en veranderende werkomgeving.  Een prettige werksfeer krijg je erbij cadeau!   

Verder bieden wij jou:   

 • Een contract voor de duur van een jaar, dat wij hierna bij gebleken geschiktheid graag willen verlengen voor een onbepaalde tijd; 
 • Je wordt ingeschaald in FWG 50 conform CAO VVT, met een salaris van maximaal € 3.707,64 bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week, exclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld; 
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT; 
 • Goed pensioen, WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden; 
 • Ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. 

Over jou… 

Je beschikt over de volgende vaardigheden of ervaring:  

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding en hebt aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) in de functie van (Corporate) Recruiter; 
 • Je hebt een duidelijke visie op recruitment; 
 • Je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring met bedrijfsprocessen (in de gezondheidszorg) en werving en selectieprocessen; 
 • Je hebt inlevingsvermogen en bent in staat om gemakkelijk verbindingen te leggen; 
 • Je gaat enthousiast, snel, zorgvuldig en gemakkelijk zelfstandig te werk; 
 • Je bezit over sterke communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift) en kan aantrekkelijke wervende teksten schrijven; 
 • Je hebt ervaring met het opstellen van rapportages; 
 • Je kan het overzicht houden en bent stressbestendig.  

Herken jij jezelf in deze functie?  

Reageer dan snel en vertel ons hoe jij aan de hand van je persoonlijkheid, kennis en ervaringen in aanmerking komt!  

Ouderenzorg saai en stoffig? Als je bij Sevagram werkt, zul je ervaren hoe bijzonder ons werk is. Vier uitgangspunten zijn voor ons belangrijk: we werken vanuit ons hart, we zijn er voor anderen, we durven te veranderen en we leveren excellente zorg. Dat zijn onze kernwaarden. Waarden die wij elke dag in praktijk brengen. En die maken dat Sevagram een gecertificeerde Planetree-organisatie is. Daar zijn er maar heel weinig van in Nederland. Het maakt ons uniek en het laat zien dat wij de zorg voor mensen écht serieus nemen.  

Sevagram heeft, verspreid over de regio’s Parkstad, Heuvelland en Maastricht, 22 zorgcentra, een geriatrisch revalidatiecentrum en twee hospices spelen. Daarnaast bieden we in de regio Maastricht thuiszorg. Er werken 2750 medewerkers en 1200 vrijwilligers bij Sevagram. 

 

* Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. Een referentieonderzoek en assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.  

**Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld ​