Sevagram zoekt een

Recruiter in de ouderenzorg

Dienstverband

24 - 30 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Recruiter 24-30 uur
Binnen onze afdeling Recruitment zoeken wij een (ervaren) recruiter voor 24-30 uur per week. Heb je ervaring in de zorg of wil je graag ervaring opdoen binnen de zorg? En functioneer jij het beste binnen een professioneel en hecht team? Kom dan als recruiter werken bij Sevagram!

Waar kom je te werken?
Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie met 22 locaties in de regio’s Parkstad, Heuvelland en Maastricht. De organisatie onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door haar zichtbaar én merkbaar betere mensgerichte zorg. Sevagram werkt met het Planetree Label. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens op één staat.

Wij passen dit toe in ons werk als recruiter, waarin onze toekomstige collega’s centraal staan. Binnen ons jonge en enthousiaste team is er ruimte voor jouw creatieve inbreng, maar ook voor humor en gezelligheid. Iedere recruiter is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen cluster/vakgebied. Zo heb je je eigen “business” waarin jij je eigen ideeën kwijt kunt.

Wat ga je doen?
Als team Recruitment zijn we dagelijks in de weer om Sevagram als werkgever nóg beter op de kaart te zetten, voortdurend personeel van hoge kwaliteit aan te trekken en door ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek landen.

Jij zorgt voor de coördinatie van het gehele recruitmentproces, van de vacatureaanvraag tot en met het arbeidsvoorwaardengesprek. Je gaat met de teammanagers en HR-adviseurs in gesprek, zorgt ervoor dat er een wervende vacaturetekst komt en verspreidt de vacatures via de juiste interne en externe kanalen. Als recruiter ben je het aanspreek punt van de sollicitant en weet je snel een vertrouwensband op te bouwen.

Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Sevagram en onze branche, kijk je naar nieuwe kansen op de markt en weet je precies bij welke events we aanwezig moeten zijn!

Als recruiter herken je jezelf in onderstaande punten:
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding en enige (stage)ervaring als recruiter;
  • Je hebt inlevingsvermogen en bent in staat om gemakkelijk verbindingen te leggen;
  • Je bezit over sterke communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift) en kan aantrekkelijke wervende teksten schrijven;
  • Je bent in staat om een actieve bijdrage te leveren aan het verder professionaliseren van het recruitment proces waarbij je ook mee denkt over onze Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie;
  • Je kan het overzicht houden en bent stressbestendig;

Matchen we?
Zie jij jezelf ons team versterken als dé nieuwe recruiter van Sevagram? Solliciteer dan met jouw CV via onze sollicitatiebutton of verras ons met een sollicitatiefilmpje. Wil je liever eerst nog even bellen met een van je nieuwe collega’s? Neem dan vrijblijvend contact op met Melissa Zanders (06-28495851) of Christel Cals (06-21409137)

Tot snel!