De Zorggroep zoekt een

Recruitment Medewerker (tijdelijk)

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Zorg jij er samen met je collega’s voor dat de bewoners van De Zorggroep worden verzorgd door echte toppers? Ga je graag het gesprek aan met je kandidaten en vind je het daarnaast leuk om administratieve taken te hebben? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Jouw uiteindelijke doel? Een glimlach toveren op het gezicht van de cliënt. Als recruitment medewerker werk je samen met je collega’s van team Recruitment aan het ondersteunen van de zorgteams bij het werven van nieuwe medewerkers.

Bij De Zorggroep gaan we voor positieve gezondheid en vanuit die visie zijn we bij recruitment altijd op zoek naar de meest ideale match. Dankzij de korte lijntjes die je houdt met de teamcoaches, ben je altijd op de hoogte van de actuele vacatureruimte. Komt er een sollicitant binnen op één van jouw vacatures? Dan doe je een telefonische screening waarbij je goed doorvraagt naar de wensen en ambities van de kandidaat. Op basis daarvan match jij de kandidaat aan de uitdaging die het beste bij hem of haar past. Het is zijn/haar carrière, dus de kandidaat staat centraal! Heb je vragen, loop je tegen knelpunten aan of zie je ruimte voor verbetering? Dan kun je altijd schakelen met één van de recruitment adviseurs.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als recruitment medewerker schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris van maximaal €3.060,18 o.b.v. 36 uur. Je werkt in een klein team waar ze uitkijken naar je komst! We bieden je in de eerste instantie een dienstverband voor 32-36 uur per week voor de duur van een 3 maanden (ter vervanging van ziekte).

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma

Wie ben jij?
Recruitment in de zorg is een ware uitdaging; de schaarste aan gediplomeerd zorgpersoneel heeft de arbeidsmarkt een kandidaat gerichte gemaakt waarbij creativiteit en pro activiteit de sleutel tot succes zijn. Jij houdt wel van een uitdaging en met je communicatieve vaardigheden en oplossingsgerichte manier van denken laat je geen enkele kandidaat door je vingers glippen. Je bent besluitvaardig en werkt resultaatgericht; op die manier kun je snel schakelen! Jouw werkgeluk? Dat vind je in samenwerken en het maken van de puzzel; een blije nieuwe medewerker, tevreden zorgteam en een gelukkige cliënt, daar doe je het voor!

Verder belangrijk:

  • MBO4+ werk- en denkniveau
  • digitaal vaardig; nieuwe systemen maak je je snel eigen
  • ervaring in (volume) recruitment

Eerst meer weten?
Enthousiast geworden? Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren button of neem bij vragen contact op met Eefke Pennings, recruitment adviseur, via eefke.pennings@dezorggroep.nl .

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.