U-center zoekt een

Regiebehandelaar (gz-psycholoog/klinisch psycholoog)

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Epen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het kunnen samenwerken met (internationale) multidisciplinaire teams? We zoeken een regiebehandelaar met behandelervaring en/of affiniteit op het gebied van meervoudige problematieken, afhankelijkheidsproblematiek en stemmings- en angststoornissen.

Nooit meer een Blue Monday...
Werken als regiebehandelaar bij U-center (internationaal) geeft je energie en een voldaan gevoel.

Terwijl je de zon ziet opkomen boven het prachtige heuvelland breekt een nieuwe dag aan in onze kliniek in Epen. Bij binnenkomst trakteer je jezelf op een lekkere kop koffie in de lounge, babbel je even met een sociotherapeut en vervolg je je weg richting de teamkamer.

Nadat de nodige weekendverhalen zijn uitgewisseld met je teamgenoten zoek je je eerste cliënt op voor een verdiepende therapiesessie. Tijdens het multidisciplinair overleg betrek je verschillende visies van o.a. psychotherapeuten, dramatherapeuten en fysiotherapeuten om de voortgang en de behandelvisie aan te scherpen voor de 6 cliënten waar jij de regie over voert. Samen met een sociotherapeut bied je vervolgens een intensieve MBT groep aan waar de nodige waardevolle en emotionele thema’s worden uitgewisseld.

Met een tevreden gevoel begin je aan de middagpauze. Na een ontspannen boswandeling met collega’s geniet je bij terugkomst van een verse kop soep of het overheerlijke lunchbuffet dat onze koks hebben bereid.

’s Middags staat onze indicatiemiddag gepland waar je samen met je team enkele potentiële cliënten en hun naasten in onze kliniek ontvangt. Er volgen verdiepende gesprekken om zorgvuldig af te stemmen hoe de cliënt het best van ons behandelaanbod kan profiteren. Terug op de teamkamer help je je collega met enkele vragen rondom diagnostiek en verfijn je het behandelplan voor een nieuwe cliënt. De werkdag komt langzaam ten einde. Twee teamgenootjes duiken de fitness in en jij besluit om nog even enkele baantjes te trekken in het zwembad. Met een leeg hoofd en een voldaan gevoel rijd je weer terug naar huis.
 

Waar jouw hart sneller van gaat kloppen

 • Samenwerking in multidisciplinaire teams: In nauwe samenwerking met diverse experts creëer je samen de meest doeltreffende behandelvisie.
 • Veelzijdig & Dynamisch: Iedere dag is verrassend en afwisselend, enerzijds door de grote diversiteit aan klachten, anderzijds door de diverse therapievormen waarbij je zowel individueel alsook in groepen kunt werken. Tevens is er de mogelijkheid om Engelstalig te werken met onze internationale doelgroep, waaronder militairen en expats.
 • Kortdurend & Intensief: Het is geweldig bevredigend om in een korte tijd en in een intensieve therapeutische setting letterlijk levens te kunnen veranderen en mensen weer terug in hun kracht te helpen, onze zogenoemde U-turn.
 • Kleinschalig & Impactvol: Door een relatief kleinschalige en platte organisatie kun je als regiebehandelaar echt het verschil maken waarbij je wordt uitgenodigd om ook beleidsmatig mee te denken.
 • Warme & Aangename werkomgeving: Onze klinieken zijn bewust gelegen in het prachtige Limburgse heuvelland en op een warme en aangename manier ingericht. Ook de omgeving draagt in belangrijke mate bij aan werkgeluk en in behandelresultaat.
   

Hoe wij jouw werk bij U-center nog aangenamer maken

 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ
 • Twee keer per week multidisciplinair overleg
 • Intervisies
 • Jaarlijkse teamuitjes en medewerkersdagen
 • Een aanzienlijk percentage behandeltijd naast je rol als regiebehandelaar
 • Persoonlijk opleidingsbudget a € 1.500 euro / jaar ter ondersteuning in jouw ontwikkelingsbehoeften
 • Opleidingstraject klinisch leiderschap
 • Supervisie en werkbegeleiding
 • Gratis gebruik van fitness & zwembad
 • Werktijden worden in overleg bepaald

Nieuwsgierig geworden?

Mocht je nieuwsgierigheid zijn geprikkeld, dan nodigen we je graag uit voor een kijkje in de keuken zodat je zelf kunt ervaren wat U-center tot zo’n unieke plek maakt.

Online even afspreken kan natuurlijk ook. Neem voor meer informatie of aanvullende vragen graag contact op via:

Telefoon: 06-82375459
Mail: hrm@u-center.nl (Claudia Nijssen)

Solliciteer direct

Je kunt ook direct solliciteren op de vacature via het sollicitatie-formulier. Stuur je cv en we nemen snel contact met je op.

Solliciteer direct