SJG Weert zoekt een

Regieverpleegkundige Kliniek

Dienstverband

28-36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert - Kliniek

Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.

De kliniek

De kliniek van SJG Weert bestaat uit verpleegafdelingen en het dagcentrum.
De verpleegafdeling bestaat uit circa 100 bedden en kent verschillende specialismen, namelijk de longgeneeskunde, interne geneeskunde, neurologie, oncologie, cardiologie, urologie, chirurgie, geriatrie en orthopedie. De komende jaren wordt fors geïnvesteerd in de verbouwing van de verpleegafdeling om kwalitatief hoge zorg te kunnen blijven bieden waarin onze patiënt centraal staat.
Op het dagcentrum wordt alle dagbehandelingszorg (snijdend en beschouwend) geboden met circa 24 bedden en infuustherapiestoelen. Met uitzondering van oncologische zorg, die plaatsvindt op een aparte afdeling binnen SJG. Het portfolio van het dagcentrum wordt continu geactualiseerd en aangepast aan de wensen van onze patiënten en medisch specialisten. Zo speelt de afdeling een voortrekkersrol in de verschuiving van klinische zorg naar dagbehandeling (bijvoorbeeld heup- en knievervangende operaties in dagbehandeling) en stimuleert ook de verschuiving van dagbehandeling naar poliklinische zorg zoals pijnbehandelingen.


 

Regieverpleegkundige Kliniek / 28-36 uur

 

Ben jij de gemotiveerde, enthousiaste regieverpleegkundige die wij zoeken?

 

De functie

Je coördineert en verleent intensieve verpleegkundige zorg in complexe situaties aan patiënten en hun naasten. Je bewaakt de kwaliteit van zorgverlening, het zorgproces en deskundigheidsbevordering. Verder coördineer je de uitvoering van de verpleegkundige en multidisciplinaire zorg en bewaak je de werklastverdeling op de afdeling.
Je coördineert de begeleiding van, begeleidt en instrueert, (leerling-)verpleegkundigen. Je coördineert en initieert activiteiten gericht op preventie GVO en voorlichting. Je motiveert en stimuleert je collega's en tot slot voer je projecten uit ter verbetering van de patiëntenzorg.

Wat vragen we?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring in het verpleegkundig vak. De veelzijdigheid van ziektebeelden spreekt je aan.
  • Kennis en ervaring met lean en projectmatig werken is gewenst.
  • Het werken vanuit patiëntgerichtheid vormt de leidraad voor jouw handelen.
  • Je hebt een pro-actieve werkhouding, bent communicatief sterk en gaat zelfstandig te werk.
  • Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht en je beschikt over een analytisch en probleemoplossend denkvermogen.
  • Je bent flexibel inzetbaar in wisselende diensten van wisselende omvang.

Wat bieden we?

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 28-36 uur per week. De functie is ingedeeld in FWG50. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 december a.s. tussen 16.00-17.30 uur.
  • Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
  • Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang t.o.v. externe kandidaten.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

 

Sluitingsdatum:
11-12-2022

Contactpersonen:
Susan van Kouwen
tel.: +31 495-572100