Kempenhaeghe zoekt een

Regieverpleegkundige / regiebegeleider voor locatie 't Sandt 2

Dienstverband

minimaal 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heeze

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je draagt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging en voor een huiselijke sfeer waarbinnen de non-verbale signalen van onze kinderen gezien en gehoord worden. Sfeer is een belangrijk speerpunt binnen de afdeling. Genieten van de kleine signalen die de kinderen geven maar ook soms de puzzel krijgen om te vertalen wat deze signalen betekenen, vormt een belangrijk deel van je functie. Intensief contact en samenwerking met ouders en naasten is een belangrijk aspect. Ook medische problematieken vallen onder de dagelijkse zorg.
Als regieverpleegkundige / regiebegeleider draag je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg, het pedagogisch leefklimaat, teamontwikkeling en verbetering van teamprocessen en zoek je samenwerkingen binnen de organisatie Kempenhaeghe. Van nature ben je een coach en verbinder tussen collega’s en de teams. Je kunt overstijgend denken waardoor logeerzorg op de kaart wordt gezet en acquisitie van potentiele bewoners.

Over ’t Sandt 2, cluster woonzorg voor kinderen
Binnen ’t Sandt wonen 18 kinderen, verdeeld over 3 groepen. Op ’t Sandt 2 bieden we zowel woonzorg als logeerzorg. De kinderen op ’t Sandt variëren in leeftijd van circa vier jaar tot jongvolwassenen van begin twintig met een ernstige of zeer ernstige verstandelijke beperking die vanwege de complexiteit van hun epilepsie, niet meer permanent thuis (kunnen) wonen. Naast de epilepsie is er sprake van bijkomende problemen zoals ernstige meervoudige beperkingen, een kwetsbare lichamelijke gezondheid en ontwikkelingsproblematiek ten gevolge van autisme.
Naast de veelal intensieve zorg, wordt er gestreefd naar een veilig pedagogisch klimaat met aandacht voor de individuele mogelijkheden van elk kind. De zorg wordt binnen ’t Sandt geïntegreerd aangeboden dat wil zeggen woonzorg en dagbesteding werken intensief samen.

Over Kempenhaeghe

Kempenhaeghe is hét specialistisch centrum voor epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Er werken specialisten die elke dag het verschil willen maken voor, kind, gezin en familie. Op de kleine wooncentra die in en op het terrein van Sterksel (Heeze) liggen, wordt woonzorg geboden aan mensen met een complexe epilepsie en een bijkomende beperking. Expertiseontwikkeling en innovatie kenmerken hier het werken. Door (interne) opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden leer je elke dag een beetje meer van het vakgebied. Bij Kempenhaeghe staan niet alleen de cliënten, maar ook de medewerkers centraal. Doordat we samenwerken met academische ziekenhuizen, universiteiten en onderzoeksinstituten blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als zorgprofessional ben jij goed in je werk. Alles wat je doet, doe je vanuit je hart en je wilt de beste zorg voor je cliënten. Dat is waarom jij het leuk vindt om in een omgeving te werken waar we perspectieven combineren, verbinden en samen op zoek gaan naar de beste zorg. Dat doe je niet alleen, samen en in verbinding zorgen wij met elkaar dat we elke dag opnieuw leren en continue in ontwikkeling zijn.

Wat breng jij mee?

 • Je bent HBO gediplomeerd.
 • Je bent open, enthousiast en flexibel en hebt een warm hart voor onze bewoners met een verstandelijke beperking en/of epilepsie.
 • Daarnaast is het belangrijk dat je goed samen kunt werken met collega’s, familie en vrijwilligers.
 • Je hebt vaardigheden op het gebied van coachen, bent besluitvaardig en de rol van “kartrekker” past bij je.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Uren in overleg, wij denken aan minimaal 28 uren.
 • Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 50, maximaal € 3.922 bruto bij een fulltime dienstverband.
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool;
 • Volop (door)groeimogelijkheden.
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Interesse en solliciteren
Interesse? Top! Solliciteer dan voor 3 april a.s. via bijgaande link.

Bij vragen kunnen ze contact opnemen met Geert Wouters via M. 06-83524832 (regieverpleegkundige 't Sandt) of Kim van Stiphout via M. 06-53757991 (clustermanager 't Sandt).

Heb je nog vragen, bel of app dan gerust!
Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
simarc@kempenhaeghe.nl

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.