Zuyderland zoekt een

Regieverpleegkundigen HBO dagdienst (regio Geleen)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke en afwisselende baan, waarin je je als HBO-verpleegkundige elke dag opnieuw actief inzet om met jouw verpleegkundige expertise te zorgen voor kwalitatief hoogstaande verpleegkundige zorg binnen onze zorgcentra? Dan zoeken wij jou!

Als regieverpleegkundige in regio Geleen en omgeving lever je enerzijds een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsoptimalisatie van de verpleegkundige zorg en anderzijds ben je nauw betrokken bij het primaire zorgproces van de afdelingen. De zorg voor onze cliënten wordt steeds complexer waarbij aandacht voor eigen regie en cliëntgerichte zorg niet uit het oog verloren mag worden. Dit vergt telkens nieuwe manieren van werken en denken en daaruit voortvloeiende kwaliteitsvraagstukken waar jij je als regieverpleegkundige dagelijks mee bezig houdt.

Wat ga je doen?

 • Als regieverpleegkundige vervul je een cruciale rol bij het initiëren, bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg en pas je Evidence Based Practice (EBP) toe.
 • Een regio-overstijgende rol binnen meerdere locaties waarbij je een brug vormt tussen de verschillende divisies, afdelingen, verpleegkundigen, specialisten, huisartsen en overige disciplines.
 • Jij voert zelfstandig de regie over je eigen werkzaamheden en werktijden (merendeel in dagdienst, daar waar nodig ook buiten deze tijden) waarbij je (afdelings)verpleegkundigen coacht en begeleidt op het vlak van patiënten informatie, protocollen, EBP en nieuwe ontwikkelingen. Daar waar nodig pas je protocollen aan en voer je wijzigingen door.
 • Vanuit verschillende visies bekijk je de zorgleefplannen (specialist, huisarts en overige disciplines) en onderhoud je contacten. Samen met de (afdelings)verpleegkundigen bespreek je daarnaast de praktische zaken rondom een zorgleefplan.
 • Je begeleidt HBO-stagiaires en leerlingen, met name op het gebied van de stageopdrachten en de diepgang van de opdrachten.

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal in het bezit van het diploma HBO-V (BIG geregistreerd).
 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitszorg binnen zorggerelateerde processen. Daarnaast beschik je over noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen binnen de (ouderen)zorg.
 • Je volgt in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied, verkent hierbij mogelijkheden en/of consequenties voor het zorggebied en beoordeelt deze op relevantie en bruikbaarheid in de praktijk.
 • In jouw werk ben je analytisch sterk, gedreven, ondernemend en sta je stevig in jouw schoenen. Je bent flexibel ingesteld en kunt snel inspelen op veranderende omstandigheden.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en bent gemotiveerd om bij te dragen aan de kwaliteitsoptimalisatie van onze zorg en diensten.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
 • Het aantal uur per week is bespreekbaar (24-36 uur per week).
 • Je bent hoofdzakelijk werkzaam in dagdienst, maar daar waar nodig ben je ook werkzaam buiten deze tijden.
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 50 (minimaal €2.759 bruto per maand en maximaal €3.922 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Daarnaast ontvang je uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Naast voldoende uitdaging binnen het verpleegkundige vakgebied zijn er ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als ook middels (verkorte) opleidingen, trainingen, cursussen en het bezoeken van onder andere symposia.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlou Pluijmaekers, unitmanager, telefoonnummer 06-83 13 87 43. Ben je nieuwsgierig naar wat de functie inhoudelijk inhoudt, neem dan eerst contact op met Petra van Oosten, regieverpleegkundige, telefoonnummer 06-10 11 32 26.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 42, bij bevonden geschiktheid volgt het arbeidsvoorwaardengesprek in week 43.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.