XONAR zoekt een

Regiocoördinator

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Jeugdzorg
XONAR is op zoek naar een echte people manager. Een coördinator die energie krijgt van het ontwikkelen van medewerkers met verschillende expertises. Ben jij die verbinder die ook in hectische tijden de ballen in de lucht houdt?

De uitdaging

Binnen XONAR werk je als coördinator iedere dag in een omgeving waarin jij met je team ervoor zorgt dat onze cliënten altijd de beste en meest passende zorg krijgen zodat zij straks weer op eigen kracht verder kunnen. Dit alles doe je binnen de dynamische wereld van de jeugdzorg waarbij transformatie centraal staat.

Dionne Camps (Regiocoördinator Parkstad) over waarom zij haar werk speciaal vindt:

"Boh... Zoveel! Het feit dat ik vanuit verbinding mensen en team in hun kracht kan zetten".

Productontwikkeling, nieuwe behandelmethodieken - ondersteund door moderne technische innovaties - en vergaande samenwerkingsvormen met onze partners in het sociaal domein staan bij XONAR hoog op de prioriteitenlijst. En hierbij sta je als leidinggevende niet alleen in verbinding met je eigen team, maar ook met collega's van andere afdelingen. Samen met hen werk je mee aan het realiseren van onze zorginhoudelijke doelstellingen met inachtneming van onze hoge kwaliteitseisen en het financiële kader.

Lieke van de Loo (Regiocoördinator Maastricht-Heuvelland) over waarom zij haar werk speciaal vindt:

"Ik mag ervoor zorgen dat medewerkers hun werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren, ik kan er mijn ei in kwijt, het past binnen mijn carrière ambities én ik ga elke dag met een glimlach naar huis".

Dit vraagt lef, ondernemerschap, passie voor de doelgroep en enthousiasme om nieuwe wegen te verkennen. Bovendien ben je een kei in 'timing' en weet de juiste balans te bewaken tussen het efficiënt en effectief organiseren van de voortgang van de reguliere zorg en het implementeren van transformatie voorstellen.
De functie

We zijn op zoek naar iemand die de ziel en de zakelijkheid weet te verbinden. Jij krijgt energie van de verbinding met mensen en om hun te coachen in hun loopbaan. Daarnaast ben je ook zakelijk. Jij weet de balans hierin te houden.

Als regiocoördinator:
 • Stuur jij de medewerkers binnen XONAR functioneel aan;
 • Zorg jij voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering zodat de bedrijfsvoering/financiën in control is;
 • Ondersteun jij medewerkers en teams in jouw regio in hun persoonlijke- en teamontwikkeling;
 • Zorg je voor verbinding in de teams maar ook daarbuiten;
 • Signaleer, adviseer en coach jij medewerkers bij alle aspecten van hun werkzaamheden;
 • Trek en faciliteer jij complexe veranderprocessen.

Functie-eisen
In deze functie zoeken wij een verbindende people-manager met oog voor de mens en passie voor de hulpverlening. Het is geen harde eis om ervaring in de zorgsector opgedaan te hebben. Wel heb je:
 • Vakgerichte hbo-opleiding afgerond;
 • Aanvullende opleiding o.g.v. verandermanagement/groepsdynamica en aantoonbare ervaring op dit gebied is een pre;
 • Een verbindende persoonlijkheid;
 • People-management-vaardigheden;
 • Uitstekend organisatievermogen;
 • Resultaatgerichte houding;
 • Vermogen om de harde en zachte kant met elkaar te combineren in je werkzaamheden.
Jij doet er toe! Onze missie is "Investeren in een gelukkige jeugd voor kinderen en jongeren en in een gelukkig leven voor de vrouwen in onze VO&H. Wij inspireren hen om het beste uit hun leven te halen". Daar horen onze medewerkers ook bij. Bij ons mag je rekenen op ruime ontwikkel/opleidingsmogelijkheden, veel vrijheid en zelfstandigheid. Je ontvangt een marktconform salaris. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling. Bovendien bieden wij een tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering. Je ontvangt maandelijks €20,00 netto bovenop je salaris. Gezond aan het werk bij XONAR doe je door deel te nemen aan de bedrijfsfitness en/of fietsplan. In eerste instantie krijg je een contract voor de duur van één jaar waarbij de voorkeur uitgaat naar 32 tot 36 uur. Bij goed functioneren wordt dit contract na één jaar omgezet naar een vast contract.

Denk jij nu 'dat ben ik' en wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan voor 14 maart.

Voor vragen over deze functie kan je bellen met Kitty Joosten, Corporate Recruiter, op het nummer 06 12580821.