Mutsaersstichting zoekt een

Regisseur applicatiebeheer AFAS

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers  die een intensieve behandeling nodig hebben. We leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving weer innemen. Dit doen we als  een full service centrum voor jeugdzorg, welzijn, onderwijs en maatschappelijke opvang. Als facilitair team zorgen we voor een optimaal klimaat waarin zorgverleners hun werk kunnen uitvoeren.

We zijn de afgelopen jaren stevig gegroeid door meerdere entiteiten aan onze organisatie toe te voegen. Inmiddels werken we vanuit diverse locaties in de provincies Limburg en Noord- Brabant.
De AFAS-suite wordt daarbij gebruikt binnen de functionele gebieden CRM, Financiën, HRM, Payroll, Inkoop, Verkoopondersteuning en Contractbeheer. Voor het bewaken van de consistentie en het optimaliseren van de inrichting voor al deze gebieden zoeken we een:

 

Regisseur applicatiebeheer AFAS

32-36 uur per week

 

Wat ga je doen?
Binnen het gehele Mutsaersstichting concern ben je als Regisseur applicatiebeheer de sleutelfiguur voor het optimaal gebruik van de AFAS-suite (Profit, Insite en Outsite). Hierbij ben je aanspreekbaar voor vragen van gebruikers en beleidsbepalers en werk je analytisch en oplossingsgericht. Vanuit jouw sterke communicatievaardigheden opereer je als buffer tussen de wensen van de organisatie en de softwareleverancier. 
Je stemt af met functionele beheerders binnen de genoemde disciplines om consistentie in en optimalisatie van de inrichting van AFAS te waarborgen. Daarbij ben je zelf functioneel beheerder voor CRM en Verkoopondersteuning. 

Binnen het Mutsaersstichting-concern worden projecten uitgevoerd die impact hebben op de inrichting van AFAS. In deze projecten ben je als projectleider verantwoordelijk voor de inrichting van AFAS. 

 

Wie zoeken wij?
Je bent een “regisseur” in hart en nieren. Vanuit je kennis van AFAS en de organisatie draag je zorg voor een consistente en optimale inrichting van AFAS. Je bent een verbinder die bruggen slaat tussen  de wensen van de diverse disciplines en concern onderdelen, de mogelijkheden van AFAS en de consistentie en toepasbaarheid voor het hele concern. Je werkt en denkt op minimaal HBO niveau. Je hebt ruime ervaring met AFAS en je bent thuis op de terreinen informatieanalyse, administratieve organisatie, ITIL-processen en testen van systemen. Je bent servicegericht, communicatief vaardig, gericht op samenwerking en analytisch sterk.

 

Wat kan je van ons verwachten?
Je komt te werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren ondernemerschap. We geven ruimte aan je eigen ontwikkeling. Er zijn frequent nieuwe initiatieven waar je een bijdrage aan gaat leveren.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ).

We bieden een marktconform salaris.

Daarnaast bieden we een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met onder andere een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Meer informatie of direct solliciteren?
De reactietermijn voor deze vacature sluit op 26  oktober 2020.

Ben je op basis van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren?

Stuur jouw sollicitatie, voorzien van een CV en motivatie, naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl, onder vermelding van vacaturenummer 20-45.

 

Heb je nog vragen?
Bel dan met Hennie van Staden  via 06-81682822

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl