Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Presenteer jezelf met mijn digiCV

Via ‘mijn digiCV’ kun je je gemakkelijk en snel digitaal registreren en je profileren bij de werkgevers voor Zorg en Welzijn. Via ‘mijn digiCV’ kun je jouw CV up-to-date houden en werkgevers de gelegenheid geven het CV te bekijken. Geïnteresseerde werkgevers kunnen eenvoudig contact met je opnemen indien jouw CV past bij hun (opleidings)vacature. Ook kun je het CV printen en opslaan in een professioneel PDF document zodat je het flexibel kunt inzetten bij jouw zoektocht naar een passende baan of opleidingsvacature.

Voor wie is mijn digiCV?

Voor iedereen die werk of een opleidingsvacature zoekt in de provincie Limburg of aangrenzende gebieden. Of dat nu vast werk, tijdelijk werk, een opleidingsplaats, werk op projectbasis, vakantiewerk of een weekendbaan is. Mijn digiCV wordt veel gebruikt door bezoekers van ZorgnetLimburg.nl. Ook promoot Zorg aan Zet ‘mijn digiCV’ bij de organisaties voor zorg en welzijn in Limburg. Zodra een (opleidings)vacature op deze website wordt geplaatst ontvangt de betreffende P&O functionaris een bericht dat CV’s matchen met de geplaatste vacatures. Op deze manier wordt ‘mijn digiCV’ actief ingezet.

Bedenk dat het CV je visitekaartje naar de organisatie is, dus besteed er voldoende aandacht en tijd aan.

Registratie is op dat moment uitgeschakeld omdat wij bezig zijn aan een nieuwe site. Naar verwachting is deze actief op 13 juni en kun je je dan weer regisreren.