Adelante zoekt een

Revalidatiearts - Hersenletsel

Dienstverband

0,6 - 0,8 FTE

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn voor het cluster hersenletsel op zoek naar een

 

Revalidatiearts
0.6-0.8 fte

 

 

Wat ga je doen?
Je gaat samen met je drie collega revalidatieartsen werken aan de regionale zorg voor de hersenletsel patiënten in Limburg. In het centrum verleen je (poli)-klinische zorg met een interdisciplinair team met diverse aandachtsgebieden binnen de neurorevalidatie. Daarnaast werk je aan innovatie, onderzoek en onderwijs zowel binnen- als buiten het revalidatiecentrum. Het superviseren van de op de afdeling werkzame A(N)IOS is deel van je werkzaamheden. Je bent werkzaam op de locatie Hoensbroek in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Afhankelijk van jou persoonlijke interesses en ambities zal in overleg jou rol binnen het team worden vormgegeven.
Je maakt deel uit van het medisch team hersenletsel bestaande uit revalidatieartsen, physician assistant en verpleegkundig specialisten. Samen met je zes andere collega’s neurorevalidatie ben je op zorginhoudelijk niveau verantwoordelijk voor het behandelteam waar je deel van uitmaakt. Je bent eindverantwoordelijk voor de revalidatiegeneeskundige behandeling van de individuele revalidant. Tevens heb je een actieve rol in het onderhouden van contacten met verwijzers en ketenpartners. Met de collega’s en de clustermanager ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de zorg en een financieel gezonde bedrijfsvoering. Je maakt deel uit van de medische staf en hebt hiermee invloed op het beleid en de koers van de organisatie.

 

Wie zoeken wij?
Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met neurorevalidatie. Je toont in je werk (persoonlijk) leiderschap en hebt passie voor je vak en de cliënt. Je zoekt op een enthousiasmerende wijze de samenwerking op en staat open voor input van het team. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor onze cliënten. Natuurlijk heb je een afgeronde opleiding tot revalidatiearts en bent RGS geregistreerd. Als je in België of Duitsland de opleiding hebt gevolgd, ben je voorafgaand aan je dienstverband opgenomen in het Nederlandse BIG register. Ook als je bijna klaar bent met de opleiding revalidatiegeneeskunde ben je uitgenodigd om te reageren.

               

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Allereerst werken in enthousiaste, collegiale, deskundige en betrokken teams.
-       Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
-       Een salaris van minimaal € 7.054, - en maximaal € 12.572, - bruto per maand, volgens AMS.
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform AMS.
-       Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-       Voordelig sporten via BenVitaal.
-       Werken bij een organisatie met een kenniscentrum en nauwe samenwerking met MUMC en UM die belang hecht aan (post) academisch onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 1 juni a.s. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Zoe van Mechelen (revalidatiearts en clusterhoofd hersenletsel), via 045 528 25 47 of Donné Pans, Medisch manager, via 045 528 22 00 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via 045 528 22 62 of WhatsApp 06-82580677.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.