Adelante zoekt een

Risk controller

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Hoensbroek Hoensbroek

Werkvelden

Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Risk controller
36 uur per week
 

 

 

Wat ga je doen?
Als Risk Controller ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het  integrale risicomanagement beleid van Adelante, de inrichting en werking van een risicomanagement organisatie en de daarbij behorende systemen en procedures. Je voert risico analyses uit op de bedrijfsprocessen, komt met verbetervoorstellen, creëert draagvlak en draagt zorg voor implementatie. Je bent goed in staat om richting te geven aan het risicomanagement beleid, maar schuwt anderzijds de details niet.

Als Risk Controller ben je centraal gepositioneerd binnen Advies, Beleid en Control en werk je samen met collega’s van Beleid en Control. Je activiteiten zullen zich met name richten op het signaleren, beoordelen en beheren van de financiële- en bedrijfsproces risico’s bij Adelante en het opzetten en uitdragen van een integrale risicomanagement systematiek binnen Adelante. Je voert planmatig risico assessments en interne controle audits uit. Bij nieuwe business initiatieven zorg je voor het inregelen van risicobeheersing maatregelen en interne controle maatregelen. Je hebt een actieve rol bij de toepassing, uitvoering en bewaking van toegangsbeveiliging en functiescheiding in de IT systemen van Adelante. Je plant en voert de wettelijk voorgeschreven interne controles d.m.v. steekproeven uit.

Naast risicomanagement zal je ook een belangrijk deel van je werk acteren als business controller van het Kenniscentrum en van een aantal stafafdelingen. In die hoedanigheid werk je nauw samen met de andere business controllers binnen Advies, beleid en control.

Je gaat werken bij de divisie Advies, beleid en control, waarin een twintigtal adviseurs op het gebied van business control, HR en Beleid in multidisciplinaire teams nauw met elkaar samenwerken.

 

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een academische opleiding bedrijfseconomie, bij voorkeur aangevuld met een opleiding tot register controller of register accountant. Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van risicomanagement en interne controle. Je het een professioneel kritisch attitude. Je bent analytisch, overtuigend en resultaatgericht en hebt bij voorkeur kennis van de wet en regelgeving in de zorgsector.

Je beschikt over een groot analytisch vermogen, je bent resultaatgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om onafhankelijk op bestuurs- en managementniveau te communiceren. Je bent een echte organisator,  die in samenwerking met collega’s in staat is het integrale risicomanagement binnen Adelante naar een hoger plan te brengen.

               

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!
  • Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van minimaal € 3.225, - en maximaal € 4.682, - bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

 

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 25 september a.s. hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

 

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 8 oktober


 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Robert Hooghiemstra, directeur Advies, beleid en control, via 045 -5282021 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via 045 528 22 62.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.