Leger des Heils zoekt een

Roosterplanner Zorg | Planner | Maastricht

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk, Overige
Jouw dag is geslaagd als het rooster klopt, iedereen tevreden is en ieder “puzzelstukje” op de juiste plek ligt. Je weet immers hoe belangrijk het is dat de zorg doorgaat, 24/7. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!
 
Wat ga je doen?
Eenvoudig gezegd: als planner ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg voor onze deelnemers (zo noemen wij onze cliënten).
 
Je gaat aan de slag binnen team ‘planning’ en wordt onderdeel van afdeling HR. Samen met je collega planner en de flexpoolcoördinator leg jij steeds weer de puzzel die personeelsplanning heet. Je hebt hiervoor contact met de afdelingsmanagers, eigen medewerkers en uitzendbureaus. Ook tijdens het planningsproces ben je voor alle partijen goed bereikbaar en houd je hen op de hoogte.
 
De krappe arbeidsmarkt, ziekteverzuim en de zorg die op peil moet blijven dagen je steeds weer uit. Met de juiste inzet van medewerkers zorg je ervoor dat de zorg voor onze mensen goed blijft doorlopen: deelnemers worden met de juiste deskundigheid begeleid en je collega’s blijven met plezier werken. Lukt het toch niet helemaal om gaten in de roosters te vullen? Dan weet jij snel de verbinding te leggen met onze Flexpool of uitzendbureaus.
 
In het kort:
 
 • Je “puzzelt” om de planning rond te krijgen.
 • Je hebt regelmatig contact met afdelingsmanagers, medewerkers en uitzendbureaus.
 • Je werkt dagelijks intensief samen met een collega planner en Flexpoolcoördinator.
 
Je wordt gedegen ingewerkt, waaronder het wegwijs maken binnen onze organisatie, beheersing van de planningssoftware en alles wat ervoor nodig is om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.
 
Dit ben jij
Je bent enthousiast, dit is namelijk dé vacature voor jou! Herken jij jezelf verder ook in het volgende?
Mooi, we zien ernaar uit je te ontmoeten.
 
 • Een mbo werk- en denkniveau.
 • Accurate werkwijze.
 • Goede communicatieve en luistervaardigheden.
 • Je bent flexibel en goed in vooruitplannen: jouw proactieve houding maakt dat je stressbestendig bent en goed om kunt gaan met ad hoc werkzaamheden.
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving van onze cao Sociaal Werk, of bent bereid om deze eigen te maken.
 
Je bent christen (Katholiek, Protestant, etc.) en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.
 
Voor interne medewerkers is het helaas niet mogelijk om deze functie te combineren.
 
Dit bieden wij
Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen ‘werk’, je bent van grote betekenis voor anderen en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:
 
 • Een Leuke werkplek in Maastricht.
 • Een contract voor 24 uur per week.
 • Een overeenkomst voor de duur van 12 maanden met de intentie deze te verlengen.
 • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 6 van de cao Sociaal Werk (€2.444,- tot €3.428,- o.b.v. 36 uur).
 • (Gedeeltelijk) thuiswerken.
 • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand).
 • Loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid).
 • Een prima mobiliteitsregeling.
 • Goede pensioenregeling via PFZW.
 • Een jaarlijks sportbudget.
 • Een werktelefoon en -laptop.
 
Over het Leger des Heils
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.
 
Het Leger des Heils werkt in Nederland vanuit verschillende regio’s. Regio Zuidoost bestrijkt, met zo’n 300 medewerkers, een groot gedeelte van Noord-Brabant, geheel Limburg en de stad Nijmegen. Vanuit onze bedrijfsbureaus in Maastricht en Eindhoven wordt het primaire proces gefaciliteerd door de ondersteunende afdelingen, zoals HR, Control en Financiën, Bureau Traject Management en natuurlijk onze Facilitaire afdeling.
 
In deze  regio werken we onder meer met ambulante teams voor de meest kwetsbare mensen in onze regio, die vanuit een dak- en thuisloze situatie een eigen woning toegewezen hebben gekregen, maar ook te maken hebben met complexe problematiek op het gebied van verslaving en/of psychiatrie.
 
Onze woonvoorzieningen  bieden plek aan mensen uit de regio die geen vaste woon- of verblijfplaats hadden. Zij kampen met een verslaving in combinatie met psychische klachten, een Licht Verstandelijke Beperking, justitiële kaders en andere achtergronden, waardoor er geen plaats voor hen is in reguliere instellingen. Wij begeleiden hen op het gebied van wonen, daginvulling, sociale contacten, financiën, vrije tijd en werken herstel gericht. voorzien hen van een eigen kamer, de eerste levensbehoeftes en stabiliteit. Het uiteindelijke doel is dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.
 
Ook staan wij klaar voor mensen die gedwongen door oorlog, calamiteiten, armoede of vervolging, vluchten naar een veilige plek om weer een nieuw bestaan te kunnen opbouwen. Het Leger des Heils doet wat nodig is om deze mensen te helpen. Het Leger des Heils wil zich tijdens het bieden van opvang aan (grote) groepen vluchtelingen in het bijzonder inzetten voor kwetsbare groepen of individuen.
 
Interesse en contact
Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden, wacht dus niet te lang met solliciteren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures . Eerst meer weten? Bel dan met Karin van den Kommer via 06- 21171587. Meer weten over de procedure? Bel dan met recruiter Kenneth Ottenhoff via 06- 15162110.
 
Eerst even kennismaken? Kom gezellig (online) op de koffie!