Mondriaan zoekt een

RVE manager kliniek Volwassenen

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Dienstverband: 36 uur per week
Kernfunctie: RVE manager
Standplaats: Heerlen / Maastricht
Opleiding: Hbo+ werk- en denkniveau en kennis van management in de zorg
Salaris: FWG 65 CAO GGZ (min. € 3.364,- en maximaal € 5.280,-)
Reageren vóór: 2 maart 2020
Werving: In- en extern     

Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent, houdt van afwisseling en op zoek bent naar een  maatschappelijk relevante, uitdagende baan, lees dan vooral verder!

De sector Intensieve Zorg bestaat uit de Kliniek (Kinderen en Jeugdigen, Volwassenen, Ouderen en Forensische Zorg), dagbehandeling, spoedeisende psychiatrie inclusief acute zorg, Intensive Home Treatment (IHT) en de medische dienst. Ons uitgangspunt: thuis behandelen als het kan en opname alleen als het echt moet.

Past deze functie bij jou?
Binnen de Kliniek (in totaal circa 440 bedden) wordt zowel kort- als langdurende zorg verleend aan de meest kwetsbare patiënten. Er zijn momenteel 5 RVE managers werkzaam, waarvan twee bij Volwassenen. Voor de zorginhoudelijke expertise zijn 3 deeltijd zorgmanagers aangesteld. De RVE managers werken op diverse onderwerpen intensief met elkaar samen en indien nodig wordt in overleg ook gerouleerd. Op dit moment is er een plek vrij voor een RVE manager die start bij de Kliniek Volwassenen. In samenwerking met je collega RVE manager en de zorgmanager ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de Kliniek Volwassenen en leg je verantwoording af aan de sectordirecteur Intensieve Zorg. Kwaliteit en innovatie zijn sleutelbegrippen in de totstandkoming van de sectorvisie.

Jouw kwaliteiten

 • Je bent in staat integraal verantwoordelijkheid te dragen voor de aansturing van de RVE en geeft hierbij op een inspirerende wijze leiding aan de afdelingshoofden, behandelaren en zorgprofessionals;
 • Je toont leiderschap en weet vanuit deze positie een cultuur te bewerkstelligen waarbij ondernemerschap, zelforganisatie, externe gerichtheid, eigenaarschap en innovatie leidend zijn;
 • Je vervult de functie in nauwe samenwerking met je collegae RVE managers, aan de hand van de beleidslijnen;
 • Je ziet toe op een adequate aanwending van de personele inzet en aanvullende bedrijfsmiddelen binnen de RVE;
 • Je realiseert een effectieve en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden binnen de RVE, waarbij sprake is van een integrale verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de continuïteit van het zorgaanbod;
 • Je zoekt in- en extern nadrukkelijk de samenwerking op om de cliënt- en bedrijfsbelangen te optimaliseren. Het onderhouden van contacten is een tweede natuur;
 • Je bent sociaal vaardig, wat van pas komt bij het leidinggeven aan medewerkers, het begeleiden van veranderingsprocessen, het voeren van afstemmingsbesprekingen en het beheersen van conflictsituaties;
 • Je kunt onderhandelen en bent in staat tot het overbruggen van tegengestelde belangen. Je laat je niet beperken door hiërarchische verhoudingen;
 • Ervaring met een klinische setting;
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg, het lokale verzorgingsgebied, de financieringsstromen en wets- en CAO-wijzigingen.

Wat wij jou bieden

 •   Een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Er is volop ruimte voor professionele  

  ontwikkeling, vernieuwing en verdieping.

 • Een uitdagende baan waarin elke dag anders is.  
 • Een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg (FWG 65 CAO GGZ (min. € 3.364,- en maximaal € 5.280,-) en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.  

Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling van één jaar met zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

 

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aanherstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Petra Soeters, sectordirecteur Intensieve Zorg, bereikbaar via nummer 06-20107090.

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 4 maart tussen 12:30 en 14:30 uur.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.