Pactum zoekt een

Salarisadministrateur | 24 uur | Venray

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk, Overige

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg aan jongeren en volwassenen door samen te werken met externe partners. We zoeken een salarisadministrateur voor 24 uur per week in Venray, die zelfstandig de salarisproductie voor 3000 medewerkers verwerkt en controleert, samen met jouw 6 collega's. VIGO biedt persoonlijke en professionele groeimogelijkheden, een informele en flexibele werkomgeving en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

Over VIGO

VIGO staat klaar om effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding te bieden aan zowel jongeren als volwassenen. Onze business units, waaronder Stichting Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, werken samen met externe partners om de best mogelijke zorg te bieden. Het VIGO Service Netwerk faciliteert deze business units, zodat we mensen kunnen helpen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid wanneer het nodig is. Door onze zorg in een vroeg stadium te bieden, verkleinen we de kans dat onze patiënten terugkeren in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Bij VIGO geloven we in samenwerking en innovatie als oplossing voor onze maatschappelijke opgave. We bouwen daarom aan betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen die het nodig heeft.

 

Vigo zoekt een

Salarisadministrateur

Venray

24 uur

 

Werken op de salarisadministratie bij VIGO: unieke uitdagingen en kansen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je de salarisadministratie in de breedste zin van het woord verzorgt? Dan is werken bij VIGO echt iets voor jou! Als salarisadministrateur ben jij de expert die geheel zelfstandig de salarisproductie verwerkt en controleert voor onze 3000 medewerkers. Je zorgt voor de periodieke salarisuitbetaling en een correcte premieafdracht aan verschillende instanties. Daarnaast beoordeel je de ESS/MSS processen in AFAS Insite en adviseer je collega's op het gebied van de CAO Jeugdzorg en/of CAO GGZ.

Maar dat is nog niet alles, want bij VIGO staat jouw ontwikkeling centraal. Je werkt in een zelf organiserend team van gezellige collega's in een hippe, informele en flexibele werkomgeving. En je werkt niet alleen samen met jouw eigen team van 6 collega's, maar ook met andere afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk, waaronder HR, financiële administratie en ICT.

Onze innovatieve strategie zorgt ervoor dat we altijd in beweging zijn. Bij VIGO leggen we verbindingen, zowel intern als extern. Kom jij ons team versterken en jouw talent bij ons inzetten?

 

Ervaren salarisadministrateur gezocht voor VIGO Servicenetwerk

Ben jij de gedreven professional die ons team naar een hoger niveau tilt? Als analytische duizendpoot met oog voor detail weet jij precies hoe je de werkzaamheden naar een hoger niveau tilt. Met jouw talent om te verbinden en communicatieve vaardigheden ben je een onmisbare sparringpartner voor jouw directe collega’s. Samen met hen zet jij je in voor kwalitatief hoogwaardige resultaten.

Ons team maakt deel uit van het VIGO Servicenetwerk, waar wij ons inzetten voor de facilitatie en ondersteuning van onze business units. We zijn op zoek naar iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een financiële achtergrond. Het hebben van een PDL (praktijkdiploma loonadministratie) is nodig, dit mag ook in de afrondende fase zijn. Kennis van AFAS wordt gewaardeerd. Ben jij op de hoogte van de sociale wetgeving en ben je klaar voor een uitdaging bij ons dynamische bedrijf? Solliciteer dan nu!

 

Werken bij een innovatieve organisatie met persoonlijke en professionele groeimogelijkheden

Kom werken bij een lerende organisatie die innovatie voorop stelt en waar jouw inbreng en ideeën meer dan welkom zijn. Met aantrekkelijke primaire (inschaling binnen de CAO GGZ FWG 45) en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we jou een functie waarin je het verschil kunt maken. Bij ons kun je werken in een inspirerende omgeving waarin jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. We vinden het belangrijk dat jij als medewerker in balans blijft en daarom bieden we flexibele werkmogelijkheden, inclusief thuiswerken.

 

Solliciteren en meer informatie

Wil jij van grote betekenis zijn in deze uitdagende functie en werken in een informele werksfeer met gezellige collega's en goede koffie? Solliciteer dan gauw via de button op deze pagina en wie weet word jij onze nieuwe collega! Heb je nog vragen over deze functie of de organisatie? Neem dan contact op met Linda van den Boogaard, Procesmanager Financiën via 06 - 86 82 68 67 of lindavandenboogaard@vigogroep.nl. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Lisanne Timmer, Recruiter via lisannetimmer@vigogroep.nl.