Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Medewerker salaris- en personeelsadministratie

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, WO, HBO+

Standplaats

Venray

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Overige

Locatie: Venray/ Nijmegen Uren: 36

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen op het gebied van jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Dat doen we met onze dochterorganisaties Bijzonder Jeugdwerk, Rubicon Jeugdzorg, Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv en in samenwerking met diverse externe partners. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg. Voor de ondersteuning van de business units zoeken we een:

Medewerker salaris- en personeelsadministratie

Wat maakt deze functie uniek?

Jij verzorgt de salarisadministratie in de breedste zin van het woord. Jouw team staat nooit stil en je krijgt de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen. Je krijgt er gezellige collega’s bij en een hippe, informele werkplek. Klinkt jou dit allemaal als muziek in de oren? Kom dan jouw talent bij ons inzetten!

Je gaat werken in een team dat onderdeel is van de financiële administratie. Je werkt niet alleen met jouw eigen team intensief samen, maar ook met de andere teams van de financiële administratie, de HR-adviseurs en HR-assistenten. De innovatieve strategie van onze organisatie zorgt ervoor dat wij met zijn allen constant in beweging zijn. Onze organisatiestructuur vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen (zowel intern als extern) te leggen.

Als salarisadministrateur ben je bij voorkeur in staat om geheel zelfstandig de salarisproductie te verwerken. Je verzamelt, controleert en verwerkt wijzigingen aangaande de salarissen van onze 1500 medewerkers van VIGO en Vincent van Gogh. Je zorgt voor de periodieke salaris uitbetaling en voor een correcte premieafdracht aan verschillende instanties. Een taak met veel verantwoordelijkheden. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en verwachten dat je pro-actief handelt en accuraat bent. Je bent primair werkzaam voor de business units van Vincent van Gogh.

Wanneer je ervaring hebt binnen personeelsadministratie met het verwerken van salarismutaties nodigen we je ook uit om te solliciteren. Binnen VIGO leiden we je graag op tot zelfstandig salarisadministrateur.

Wat maakt jou uniek?

Door jouw sterke analytische vaardigheden en nauwkeurigheid til je jouw werk naar een hoger niveau. Je kunt goed verbinden, bent communicatief vaardig en initiatiefrijk. Je bent een sparringpartner voor jouw directe collega’s en een team player.

Kwaliteit is belangrijk voor jou bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Indien nodig ben je (op termijn) zelfstandig in staat het salaris te verwerken. Daarnaast kun je een goede bijdrage leveren aan het optimaliseren van de HR processen.

Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau met voorkeur in de financiële richting. Daarnaast beschik je over een PDL (praktijkdiploma loonadministratie) of rond je deze binnenkort af. Wanneer je bekend bent met het HR-systemen van Raet dan is dat een pré. Natuurlijk ben je op de hoogte van de sociale wetgeving.

Wat bieden we jou?

Naast goede koffie, gezellige collega’s en een informele werksfeer; een functie waarin je van grote betekenis kunt zijn en het verschil kunt maken. Marktconforme inschaling binnen de CAO GGZ FWG 45 en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je graag een jaarcontract aan. De intentie is om je na een jaar in vaste dienst te nemen.

Een uitdagende functie bij een lerende organisatie die innovatie voorop stelt. Jouw inbreng en ideeën zijn meer dan welkom. Je komt te werken in een ontwikkelgerichte en inspirerende werkomgeving met ruimte om invulling te geven aan jouw ontwikkelbehoefte.

We vinden het belangrijk dat je als medewerker in balans blijft. Dit ondersteunen wij met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er valt bij ons veel te kiezen, flexibel werken en mogelijkheden om thuis te werken.

Contact en solliciteren

Wij verzoeken je jouw sollicitatie voor zo snel mogelijk per mail te sturen naar werken@vvgi.nl. Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Niels Hendrix, Financial Controller, via 06 15453206 of nielshendrix@vigogroep.nl