De Zorggroep zoekt een

Salarisadministrateur

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Kunnen wij op je rekenen bij iedere salarisbetaling? Ben je leergierig en groei jij mee in de organisatie naar de functie van senior salarisadministrateur?

Wat ga je doen?
Als Salarisadministrateur van De Zorggroep ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de salarisverwerking en salarisbetalingen. Je verwerkt loon- en pensioenaangiftes, en controleert bruto/netto berekeningen, salarismutaties en premienota's. De huidige wet- en regelgeving? Die heeft geen geheimen voor jou en ook nieuws uit de cao heb jij als één van de eersten doorgelezen! Daarnaast onderhoudt je contact met externe instanties, maar bijvoorbeeld ook de collega's van financiën.

Hebben klanten, medewerkers of je directe collega's advies nodig? Jij staat ze bij met raad en daad. Jij durft initiatief te tonen en daar is absoluut ruimte voor. Over frisse wind gesproken!

In deze functie leer je van je ervaren collega's. Jouw functie zal verder groeien naar een rol met meer verantwoordelijkheid, waarin je bezig gaat zijn met procesverbetering en -advisering binnen en buiten de afdeling.

Hoe zorgen wij voor jou?
Je komt terecht in een team dat volop in ontwikkeling is en uitkijkt naar jouw komst! Het team bestaat uit 9 medewerkers personeelsadministratie, 7 specialisten salarisadministratie en 2 adviseurs salarisadministratie. De collega's rapporteren direct aan de teamleider personeels- en salarisadministratie en staan open voor jouw verfrissende blik en input. Uiteraard kun je rekenen op een persoonlijk inwerktraject door je collega's.

Als salarisadministrateur word je conform de cao VVT afhankelijk van kennis ervaring ingeschaald in maximaal FWG 45 (max. €3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Je krijgt een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om een onbepaalde tijdscontract te krijgen. De functie is voor 32-36 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de salarisbetalingen van onze medewerkers is een beloning meer dan waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8%
  • bijscholing- en opleidingsmogelijkheden
  • toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire voorwaarden
  • mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, fitnessplan en de pc-regeling van De Zorggroep
Wat maakt jou de juiste Salarisadministrateur?
Ontwikkeling! Je wil graag leren, bent resultaatgericht en vindt het prettig om procesmatig te werken en denken. Je bent scherp in het oplossen van vraagstukken op het gebied van sociale en fiscale wetgeving, arbeidsvoorwaarden en pensioenzaken. Verder ben je een fijne en flexibele collega met een fijn gevoel voor humor. Werken onder druk? Juist dan presteer jij goed!

Verder belangrijk:
  • je beschikt over een MBO+ of HBO werk- en denkniveau
  • in het bezit van een VPS, PDL, PDB Bedrijfsadministrateur (SPD) of vergelijkbaar certificaat
  • een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure
  • kennis van AFAS Profit (Salaris), Financieel, Insite en beheer hiervan
  • kennis van/ ervaring met cao VVT, PFZW Pensioenfonds, Excel, Boekhouding en financiële management informatie
Enthousiast geworden?
Leuk! We leren je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren-knop. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij onze recruitment adviseur, Rosan Spronken via rosan.spronken@dezorggroep.nl .

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.