Proteion zoekt een

Salarisadviseur

Dienstverband

32 - 36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Ben jij expert op gebied van salarisverwerking en krijg jij energie van het optimaliseren van de salarisverwerking? Zoek jij een uitdagende baan in een dynamische omgeving, waarin jouw kwaliteiten tot zijn recht komen? Dan pas je bij ons! 

Welke uitdaging ga je aan?

Samen met je collega’s, zorg jij voor een juist berekend salaris dat op tijd wordt uitbetaald. Dit doe je met behulp van ons softwarepakket AFAS. Uiteraard is er veel geautomatiseerd, dus aan jou om te controleren, signaleren en te verbeteren. Terugkerende mutaties zijn voor jou dé trigger om te denken in verbetermogelijkheden. Het gaat hierbij om procesverbeteringen binnen de salarisadministratie, maar je overziet ook het grotere geheel waarbij meerdere afdelingen zijn betrokken.

Jouw andere uitdagingen zijn:

·         Medewerkers en leidinggevenden kunnen bij jou terecht met salarisvragen;

·         Nieuwe wet- en regelgeving maak je snel eigen weet je te vertalen naar een uitwerking die past bij de inrichting van de organisatie;

·         Je bent een verbinder en kunt snel schakelen;

·         Toepassen van huidige wet- en regelgeving en de cao’s;

·         Je onderhoudt contact met externe instanties zoals de Belastingdienst, het pensioenfonds en het UWV;

·         Je sluit aan bij projecten binnen de organisatie t.b.v. procesverbetering en als adviseur vanuit het vakgebied salarisadministratie.

Als salarisadviseur verzorg je niet alleen de salarisadministratie van Proteion, maar ook van een aantal zorgondernemers. Lokale ondernemers die Proteion ondersteunt in het realiseren van hun droom door intensief samen te werken op bijvoorbeeld het gebied van administratieve diensten.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jouw frisse blik en nieuwe inzichten maakt onze processen steeds een stukje beter. We stimuleren je om je verantwoording te pakken over je eigen werk en jouw kennis met ons te delen. En daarnaast pas je bij Proteion omdat jij;

·         Klantgericht bent en beschikt over inlevingsvermogen, zodat je elk salarisvraagstuk in perspectief kunt plaatsen;

·         Een relevante hbo-opleiding hebt afgerond, aangevuld met een praktijkdiploma loonadministratie (PDL) en eventueel een afgeronde                                 vakopleiding payroll services (VPS);

·         Minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt;

·         Zowel ervaring met AFAS als Excel hebt.

 

De eerste ronde gesprekken staat gepland op vrijdag 24 september. 

 


Gewoon

Wij bieden jou in eerste instantie een dienstverband voor een jaar. De functie is voor 32-36 uur per week. Je ontvangt een marktconform salaris met daarbij een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren.


 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Jouw team bestaat uit vier betrokken en deskundige collega’s. Samen zijn jullie er voor alle collega’s van Proteion en de zorgondernemers. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen zoals financiën, HR en control. Jij deelt graag je kennis en ervaringen. Maar ook mooie momenten en successen.  

 


'Jouw energie en expertise maken je echt adviseur op gebied van salarisadministratie ' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion