Proteion zoekt een

Samenwerkingsgerichte Verzorgende, De Wachtpost Venlo

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Werk jij graag in een bijzondere omgeving waarin je ruimte krijgt om een band op te bouwen met de bewoners? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat als Verzorgende aan de slag bij De Wachtpost in Venlo waar bewoners kleinschalig wonen in een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. Je houdt rekening met hun individuele wensen en past de zorg hier op aan. Zij houden namelijk de regie over hun leven en dagindeling.

Samen met je team stimuleer, verzorg en ondersteun je bewoners bij de zorg. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld. In mei 2023 zijn we gestart met een nieuwe manier van werken. 'Een onsje welzijn, scheelt een kilo zorg' is de gedachte achter deze verandering. Er is nu een team welzijn dat elke dag bijzonder maakt en dit 7 dagen in de week. Op deze manier kun jij je echt concentreren op de zorgmomenten.  

De Wachtpost is een kleine en gezellig locatie, waar we persoonsgerichte zorg hoog in het vaandel hebben staan. We kijken vooral naar wat een bewoner wel kan. Hier heb je een positieve benadering in!

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Je hebt de opleiding tot verzorgende afgerond, maar niet alleen wat jij kunt telt, maar vooral ook wie je bent.

Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inlevingsvermogen voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Met jou als verzorgende hebben de bewoners geluk, maar niet alleen de bewoners, ook je collega’s!

Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, fijne collega die samen met ons team staat voor bewonersgericht werken en samenwerken. Kom jij ons team versterken?

Gewoon

Wij bieden jou:

 • een bepaalde tijd contract
 • een bruto maandsalaris in FWG 30 met een maximum van €2.938,60 bij 36 uur per week 
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantietoeslag
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • een gewoon bijzonder fijne werkplek
   

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team

Ons kernwoord is samen. Samen met je zorgcollega's, een gastvrouw en een welzijnscollega maak jij iedere dag weer bijzonder voor onze bewoners. Een mooie mix van bijzondere mensen, we vullen elkaar echt aan. Samen bouwen we aan fijne, nieuwe teams waarin jij een rol kunt spelen. Het team wordt aangestuurd door een teamleider. Binnen het team vinden we het belangrijk om op elkaar te kunnen bouwen en van elkaar te leren. Samen met het team plannen we de roosters om zo de privé en werk balans gezond te houden. Een eigen basisrooster of juist flexibel werken, we kijken graag naar wat goed bij jou past. 

Binnen De Wachtpost is géén dag hetzelfde. Samen met onze collega’s leveren wij belevingsgerichte zorg voor mensen met dementie. We betrekken medewerkers bij het afstemmen van de zorg voor onze bewoners.

Wij staan heel erg open voor nieuwe collega's die houden van openheid en transparantie en die feedback kunnen geven en ontvangen. Daarnaast kijken we altijd naar wat wel kan! Een positieve instelling is bij ons heel belangrijk. Kom jij ons team versterken?


'Jij tovert een lach op het gezicht van de bewoners. Ze zien jou graag!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Anja heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Anja Pollen
Teamleider
0646239248
anjapollen@proteion.nl 
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.