Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Schoonmaak Medewerker (21-212)

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Steek jij de handen uit de mouwen voor een schoon ziekenhuis?
Dan ben jij onze nieuwe medewerker schoonmaak!
Vacaturenummer 21-212, 20 uur per week.

Wie ben jij?
Als medewerker schoonmaak weet jij als geen ander dat schoonmaken in het ziekenhuis een vak is! Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt je prettig in een dynamische omgeving. Je werkt volgens vastgestelde protocollen maar weet ook in te spelen op onverwachte situaties. Samen met je collega's zorg je dat de schoonmaaktaken op tijd en nauwkeurig worden uitgevoerd. Start je bij ons als schoonmaakmedewerker dan maken wij op basis van jouw werkervaring een persoonlijk inwerkprogramma. De ervaren collega's op de afdeling ondersteunen je waar nodig en voor je het weet ben je allround inzetbaar!'

De werktijden liggen op weekdagen vooral tussen 06.00 en 20.30 uur en in de weekenden tussen 07.00 en 15.00 uur. Daarnaast werken wij met bereikbare diensten van maandag t/m vrijdag tussen 20.30 uur en 6.00 uur en op zaterdag/zondag van 8.30 uur tot 6.00.

Jouw nieuwe werkplek
De afdeling schoonmaak maakt deel uit van het Facilitair Bedrijf van waaruit diverse facilitaire diensten plaatsvinden. Het team bestaat uit 46 medewerkers en werkstudenten. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het schoon maken en houden van het ziekenhuis inclusief OK en omliggende gebouwen. Het is een gemotiveerd en hecht team waarbij collegialiteit centraal staat.

Wat vragen wij van jou?
  • Je weet van aanpakken en bent collegiaal;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om alle voorkomende diensten te werken;
  • Je bent in staat om volgens protocollen te werken;
  • Je woont in de directe omgeving van Roermond of beschikt over eigen vervoer.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als medewerker schoonmaak. Wij bieden jou een salaris ingeschaald in functiegroep 15 - volgens de cao ziekenhuizen en een tijdelijk contract voor de duur van 12 maanden. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Marina Raaijmakers, teamleider, telefoonnummer 06-29329657.Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Marina Raaijmakers Claessen
+31 6 29329657
marina.claessen@lzr.nl