Sevagram zoekt een

Schoonmaker (m/v)

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij een groot hart voor de ouderenzorg?
Wil je graag werken bij een organisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten door te zorgen met gedrevenheid, betrokkenheid, toewijding en enthousiasme. Hago Zorg zoekt schoonmakers voor op verschillende locaties van Sevagram.

Hago Zorg
Hago Zorg is onderdeel van familiebedrijf Vebego. Van mensen, voor mensen. Vanuit ons hart werken we in de zorg en brengen we positieve impact. We willen de zorg toekomstbestendig maken. Dit doen we door verschillende zorgomgevingen milieubewust schoon te maken. Natuurlijk volgens de laatste kwaliteitsnormen. Met ons enthousiasme en kennis leveren we ook zorg ondersteunende diensten. Want met het overnemen van oneigenlijke taken van zorgprofessionals maken we het verschil. Onze medewerkers begrijpen dat het in de zorg om mensen draait. Zij zijn betrokken en geven oprechte aandacht aan patiënt, bewoner en cliënt. Onze handen zijn gemaakt voor de zorg en hebben veel te geven. Samen met 4.000 Hago Zorg collega's zetten wij iedere dag graag dat stapje extra.

Wij geloven dat een schone, opgeruimde omgeving bijdraagt aan het welzijn van patiënten, cliënten en bewoners in een zorgomgeving. Maar uiteindelijk maak jij het verschil! Jouw glimlach, betrokkenheid, servicebereidheid en klantgerichtheid leveren een positieve bijdrage op collega's, zorgmedewerkers en bewoners. Elke dag weer!

Als facilitair medewerker schoonmaak bij Hago Zorg ben je verzekerd van goed werk. We geven je alles wat je nodig hebt om goed te kunnen schoonmaken. Met jouw opgeruimde humeur zorg je voor vrolijke gezichten bij Sevagram in Heerlen, Vaals, Berg en Terblijt, Gulpen, Hulsberg, Valkenburg en/of Maastricht. We zoeken flexibele medewerkers van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00-19:00 uur.

Wat bieden we jou?
  • Flexibele werktijden.
  • Flexibele uren tussen de 15 en 35 uur per week.
  • Salaris volgens de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon tussen € 11,83 en € 13,50 per uur (vanaf 21 jaar).
  • Een mooie eindejaar bonus van 4,5% (zodra je een jaar in dienst bent).
  • 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een extra vrije dag op je verjaardag.
  • Bedrijfskleding en goede schoonmaakmiddelen om je werk vlekkeloos uit te voeren.
  • Een goede pensioenregeling, korting op je zorgverzekering en op je sportabonnement.
  • Diverse vakopleidingen.
  • Oprechte aandacht voor jou en je wensen voor de toekomst.
Solliciteren
Is dit écht iets voor jou? Sluit je dan aan bij het team op een van onze mooie locaties!

Let op: dit is een vacature via Hago Zorg ! Solliciteren kan via onderstaande link:
Heerlen
Valkenburg
Berg en Terblijt
Gulpen

Of neem contact op met Manon Metzen, recruiter, via manon.metzen@vebego.com.