Maastricht UMC+ zoekt een

Secretaresse afdeling Biomedische Technologie

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
In deze functie is je takenpakket drieledig:
 • Ondersteunen van de wetenschappelijke staf, PostDocs en PhD-students;
 • Human Resource-werkzaamheden gericht op het zeer internationale en cultureel diverse personeelsbestand binnen de afdeling;
 • Organisatie van de klinische modules behorend bij de Master Medical Engineering (een gezamenlijk programma van de Technische Universiteit Eindhoven en Universiteit Maastricht/MUMC+).

 • De tijdsbesteding aan deze taken is bij benadering 20%-10%-70%.

  De klinische modules vormen de kern van het curriculum van de Master Medical Engineering. In het eerste en derde kwartaal worden er twee klinische modules aangeboden:
 • Diagnostiek en Monitoring, waarbij gekozen kan worden voor de specialisaties Radiologie, Intensive Care of Neurologie;
 • Besluitvorming en Interventie, waarbij gekozen kan worden voor de specialisaties Hart- en Vaatziekten, Oncologie, Orthopedie of Klinische Chemie.

 • De inhoudelijke eindverantwoordelijkheid voor deze modules ligt bij de coördinator Master Medical Engineering, een stafmedewerker van de Technische Universiteit Eindhoven die 2 dagen per week op onze afdeling aanwezig is. De organisatie van de modules ligt bij jou, waarbij goede contactuele eigenschappen, creativiteit en een groot improvisatietalent onontbeerlijk zijn om deze modules naar wens te kunnen organiseren daar het met zoveel stakeholders altijd weer een puzzel is om het programma rond te krijgen.

  Naast het organiseren van de modules en het onderhouden van contacten met alle docenten, dien je ook de toelating van de Master-studenten tot het MUMC+ te regelen. Ook ben je het directe aanspreekpunt voor de Master-studenten, hetgeen een belangrijke rol is omdat het voor de studenten de eerste keer is dat zij aan een klinische omgeving met alle daarbij behorende gebruiken worden blootgesteld.

  Tenslotte dien je de onderlegger te maken waarin inzichtelijk gemaakt wordt wat alle bij de modules betrokken docenten (die overigens ook uit andere ziekenhuizen en instellingen komen) aan tijd hebben besteed voor het onderwijs binnen de modules.

  Wat vragen wij van jou?
  We zoeken een enthousiaste, administratieve topper met minimaal een afgeronde MBO-opleiding. Je hebt goede contactuele eigenschappen, creativiteit en een groot improvisatietalent. Je weet hoe de hazen lopen binnen zowel het ziekenhuis als de universiteit. Je kent je weg en indien je die niet weet, dan schroom je niet om contacten te leggen die jou op weg helpen. Omdat het een één-mans (opleidings)secretariaat betreft en je verantwoordelijk bent voor jouw eigen takenpakket, is grote zelfstandigheid vereist. Je ziet het als een uitdaging om hier jouw eigen “toko” van te maken.

  Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

  Hoe ziet je werkomgeving er uit?
  De afdeling Biomedische Technologie maakt onderdeel uit van het Hart+Vaat Centrum (HVC). Zij is gelokaliseerd op de 5e verdieping van UNS40 en heeft een sterke band met het Cardiovascular Research Institute Maastricht (CARIM). Je werkt in een team van onderzoekers (variërend van promovendi uit diverse continenten, landen en culturen, tot postdoctoral fellows en stafmedewerkers) en bemand een één-mans (opleidings)secretariaat. Voor het naar welbevinden uitvoeren van je taken is een dagelijkse aanwezigheid een vereiste.

  Het HVC is onderdeel van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) en een van de grotere cardiovasculaire centra in Nederland. Internationaal behoort het tot de top van Europa, dit mede door de goede samenwerking met CARIM. De beste medische zorg en service zijn samen met onderzoek en onderwijs de belangrijkste activiteiten van het HVC. Het HVC streeft continu naar de best mogelijke behandeling voor haar patiënten.

  Het HVC richt zich op mensen met cardiovasculaire aandoeningen door het bundelen van multidisciplinaire kennis en expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling, onderzoek, onderwijs en opleiding. Bij het HVC zijn de volgende specialismen betrokken: Cardiologie, Cardio-thoracale Chirurgie, Vaatchirurgie, Vasculaire Dermatologie, Vasculaire Interne Geneeskunde en Vasculaire Neurologie.

  Arbeidsovereenkomst
  Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 32 tot 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

  Wat bieden wij?
  De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
  Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

  Salaris
  Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.923,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc.

  Heb je nog vragen?
  Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
  Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

  Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.