Maastricht UMC+ zoekt een

Secretaresse Afdelingshoofd Orthopedie

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als secretaresse t.b.v. het afdelingshoofd vervul je een belangrijke ondersteunende en faciliterende rol. Door jouw proactieve en enthousiaste houding zorg je voor een maximale ondersteuning van het afdelingshoofd en plaatsvervangend afdelingshoofd. Je werkt nauw samen met het afdelingshoofd, officemanager en collega secretaresses.
Je werkzaamheden bestaan uit het beheren van meerdere complexe agenda’s en diverse mailboxen in outlook. Je notuleert vergaderingen en verzorgt de vergaderstukken hiervoor. Ook het bewaken van actiepunten en deadlines behoort tot jouw takenpakket. Je beantwoordt vragen en verstrekt inlichtingen aan de telefoon. E-mail correspondentie, postbehandeling en archivering is een vast onderdeel van je werkweek. Verder houd je je bezig met het organiseren en voorbereiden van vergaderingen en afdelingsactiviteiten. Daarnaast vervul je eveneens een belangrijke administratieve taak ten behoeve van de patiëntenzorg, door het verzorgen van (medische) correspondentie en het uitwerken van patiëntenbrieven.

Wat vragen wij van jou?
 • Afgeronde opleiding tot (medisch) secretaresse;
 • Je bent proactief, accuraat en zelfstandig;
 • Je loopt graag een stapje harder om iemand te ontzorgen;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent flexibel, collegiaal en klantgericht;
 • Je bent stressbestendig;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal;
 • Bij voorkeur kennis van de medische terminologie;
 • Beheersing van MS Office.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
De afdeling Orthopedie binnen het Centrum voor Bewegen van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) heeft zowel een algemeen regionale als topklinische functie voor complexe pathologie van het bewegingsapparaat. Naast optimaal geïntegreerde patiëntenzorg wordt hierbij veel aandacht besteed aan toegepaste research/innovatie, onderwijs en opleiding. Binnen deze afdeling werken 14 orthopeden, 8 AIOS en 4 ANIOS. Je team bestaat uit officemanager en 6 (parttime) secretaresses.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 32-36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.923,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen in week 32-33 worden gehouden.