Zuyderland zoekt een

Secretaresse Behandeldienst Zuyderland Zorgcentra (16-18 uur per week)

Dienstverband

16-18 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Binnen de afdeling Voedingsvoorlichting & Dieetadvisering van de behandeldienst van Zuyderland Zorgcentra zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantgerichte parttime secretaresse.

De behandeldienst van de zorgcentra binnen Zuyderland Care bestaat uit een medische, psychosociale en paramedische vakgroep en de afdeling voedingsvoorlichting en dieetadvisering. De diëtisten werken zowel intramuraal binnen de diverse zorgcentra van Zuyderland alsook extramuraal binnen onze spreekuurlocaties binnen de Westelijke Mijnstreek. Administratieve en secretariële ondersteuning is breed aan de orde.

Ben jij die secretaresse die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als secretaresse verleen je secretariële ondersteuning en voer je administratieve en proces ondersteunende werkzaamheden uit ten behoeve van de afdeling Voedingsvoorlichting & Dieetadvisering.

Administratieve werkzaamheden zoals notuleren tijdens overleggen, verwerken post, registreren gegevens, beheer werkarchief, het plaatsen van bestellingen in SAP, agendabeheer zijn je dagelijkse werkzaamheden. Je bent de vraagbaak voor in- en externe klanten.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde secretaresseopleiding op minimaal mbo 3 niveau en bij voorkeur werkervaring als (afdelings)secretaresse.
 • Je bent zeer vaardig in het gebruik van Outlook, Word en PowerPoint. Daarnaast ben je handig met Excel en je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend.
 • Je kunt zeer zelfstandig werken binnen de gestelde kaders, algemene richtlijnen, werkafspraken en vergadercycli.
 • Je bent in staat prioriteiten te stellen en afgewogen keuzes te maken.
 • Je beschikt over een proactieve houding en neemt initiatieven daar waar nodig.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, je bezit tact en inlevingsvermogen.
 • Je bent representatief en flexibel in denken en doen.
 • Je kunt relativeren en je hebt gevoel voor humor.
 • Je bent een teamplayer die graag klantgericht en dienstverlenend te werk gaat.
 • Je bent gretig en assertief.

 Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
 • De arbeidsduur bedraagt gem. 16-18 uur per week (verdeeld over 2 werkdagen).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 35 (minimaal €1.882,- bruto per maand en maximaal €2.798,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Henry Dols, Unitmanager Behandeldienst Zuyderland Zorgcentra, via telefoonnummer: 06-23251363 of via e-mail: h.dols@zuyderland.nl of  mevrouw Karin Smets, secretaresse afdeling Voedingsvoorlichting & Dieetadvisering via telefoonnummer: 06-57943920.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.
Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Solliciteren
Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/1457/secretaresse-behandeldienst-zuyderland-zorgcentra-16-18-uur-per-week