Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Secretaresse dialyseafdeling (21-084)

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Zet jij de patiënt centraal, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet jij het overzicht te bewaren?
Dan ben jij onze nieuwe secretaresse dialyse!"
Vacaturenummer 21-084, 20 uur per week

Wie ben jij?
Als secretaresse ben je het gezicht van de afdeling, je ontvangt en informeert patiënten, bezoekers & interne disciplines en verricht secretariële en administratieve werkzaamheden. Je hebt contact met patiënten die frequent terugkeren voor behandeling, klantvriendelijkheid is hierbij van groot belang.

Naast het plannen van afspraken, het notuleren van veel voorkomende overleggen, afhandelen van in- en extern telefoonverkeer en het opstellen van brieven, verslagen en notities. Ben je ook verantwoordelijk voor het correct aanvragen, afhandelen en registeren van bloedafnames en onderzoeken. Daarbij verzorg je samen met je collega het agendabeheer van de afdeling op beide locaties.

Je werkt in deze functie binnen een multidisciplinair team waarin een grote mate van zelfstandigheid een vereiste is. Samen met jouw collega secretaresse zorg je voor een continue bezetting van het secretariaat.

Om deze functie succesvol uit te voeren ben je proactief, oplossingsgericht en hebt een empathisch vermogen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om taken zelfstandig af te handelen maar durft ook om hulp te vragen waar nodig. Je laat je niet afschrikken door ad hoc zaken en bent stressbestendig. Je weet in de waan van de dag nog steeds de juiste prioriteiten te stellen en weet de juiste verwachtingen te scheppen. Je hebt passie voor je vak en draagt dit met veel enthousiasme uit naar patiënten en collega's.

Jouw nieuwe werkplek
De dialyseafdeling van het Laurentius ziekenhuis beschikt over 21 dialysestations en 12 dialyse stations in vakantiepark Weerterbergen en biedt verschillende nierfunctie vervangende therapieën.
Op de dialyseafdeling werken professionals die het leveren van een hoge mate van kwaliteitszorg belangrijk vinden en hart hebben voor het specialisme.

Ons multidisciplinair team bestaat uit (leerling) dialyseverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, afdelingsassistenten, dialyse-assistent, diëtistes, nefrologen, praktijk coördinatoren, medisch maatschappelijk werker, sociaal verpleegkundige, kwaliteitsfunctionarissen en secretaresses.

De werktijden- en dagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur. De werkdagen stem je af met jouw collega secretaresse, samen zorgen jullie voor een continue bezetting.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot MBO-secretaresse niveau 3 of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring in het vakgebied en bij voorkeur binnen een ziekenhuis;
  • Je hebt ervaring met EPD en bij voorkeur met HIX;
  • Je bent bekend met de medische terminologie.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als secretaresse dialyse. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 35 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar, met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Aafke Baart, teamleider dialyse, 0475-382144. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, 06-11380065.

Tot 17 mei 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De vacature wordt intern en extern tegelijk gepubliceerd, interne medewerkers hebben volgens ons werving- en selectiebeleid voorrang.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 20 mei in de ochtend, we willen je vragen hiermee rekening te houden.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Aafke Baart
+31 475 382 144
aafke.baart@lzr.nl