Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Secretaresse interne geneeskunde

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wij zijn op zoek naar een energieke collega die goed overzicht kan behouden en tegelijk flexibel en oplossingsgericht werkt. Werk je graag in een team met daarin volop ruimte voor eigen invulling? Dan ben jij onze nieuwe secretaresse poli interne geneeskunde.

Wij zijn op zoek naar een energieke collega die goed overzicht kan behouden en tegelijk flexibel en oplossingsgericht werkt. Werk je graag in een team met daarin volop ruimte voor eigen invulling? Dan ben jij onze nieuwe secretaresse poli interne geneeskunde.

De functie
Als secretaresse ben jij het gezicht van de afdeling. Je verricht secretariële werkzaamheden, zoals voorbereiding van het spreekuur en administratieve werkzaamheden. Daarnaast behoort het plannen van afspraken en bijhouden van de agenda van de internisten en het afhandelen van in- en uitgaand telefoonverkeer tot het takenpakket. Verder verricht je roulerend frontofficewerkzaamheden, zoals het ontvangen /aanmelden van patiënten en tevens vervolgafspraken afhandelen. Veel communicatie loopt op dit moment via digitale communicatiemiddelen waaronder beeldbellen, ervaring en affiniteit met digitale communicatiemiddelen is daarom zeer gewenst.

Jouw nieuwe werkplek
Interne geneeskunde houdt zich bezig met het voorkomen, onderzoeken en behandelen van ziekten van de inwendige organen. Ook ziektebeelden van het bloed, bloedvaten en hormonen behoren tot dit specialisme. Gezien het brede aandachtsgebied zijn er verschillende deelspecialismen binnen interne geneeskunde, zoals nefrologie, endocrinologie en oncologie. De vakgroep bestaat uit 8 internisten en 1 chef de clinique. Daarnaast zijn er ook 7 secretaresses/poli-assistenten en gespecialiseerde verpleegkundigen en werkzaam.

Wat vragen wij van jou?
Je bent proactief, flexibel en oplossingsgericht. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om taken zelfstandig af te handelen maar durft ook om hulp te vragen waar nodig. Je laat je niet afschrikken door ad hoc zaken en bent stressbestendig. Je hebt passie voor je vak en draagt dit met veel enthousiasme uit naar patiënten en collega's. Onder collega's staat flexibiliteit en collegialiteit hoog in het vaandel.

Daarnaast vragen wij:
  • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur binnen de zorg;
  • Ervaring in het vakgebied en bij voorkeur binnen een ziekenhuis;
  • Ervaring met EPD en bij voorkeur met HIX;
  • Je bent bekend met de medische terminologie.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €2.028 en €2.972 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Parttime functie voor 24 uur per week;
  • Een tijdelijk contract voor de duur van een half jaar; hierna worden de uren bij goed functioneren besproken.
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie neem dan contact op met Gerry Hurkmans, teamleider, telefoonnummer 06-21576969. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-146241184.

Tot 27 maart kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op 30 maart in de ochtend. We willen je vragen hier rekening mee te houden.