Dichterbij zoekt een

Secretaresse / Management ondersteuner Expertise

Dienstverband

30 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

In deze uitdagende baan als secretaresse ondersteun en ontzorg jij management en de directeur op secretarieel en administratief gebied.

Dit ga je doen
Als secretaresse verricht je secretariële, administratieve en overige taken ter ondersteuning van de managers en de directeur van Expertise. Het organiseren/notuleren van vergaderingen behoort tot je taken, verder maak je planningen, regel je vergaderruimtes en handel je telefoontjes af. Tevens ben je in staat om snel en effectief te schakelen tussen taken, zelfs wanneer er onverwachte zaken opkomen.

Hier ga je werken
Expertise is het behandelcentrum van Dichterbij. Binnen het organisatieonderdeel Expertise werken ongeveer 200 professionals zoals (ortho)pedagogen, artsen, paramedici, casemanagers en vaktherapeuten. Samen zijn we verantwoordelijk voor het behandelen van onze cliënten, het versterken en ondersteunen van zorgmedewerkers en het ontwikkelen en delen van kennis en kunde.

Je standplaats is op ons kantoor in Gennep. Soms werk je op een andere locatie.

Met wie werk je
Je bent van harte welkom in ons team bestaande uit een directiesecretaresse en twee secretarieel medewerkers. Wij werken nauw samen met het management team en de directeur van Expertise. Binnen de gehele organisatie heb je contact met diverse collega’s.

Dit ben jij

 • Natuurlijk heb jij een secretariële of eventuele administratieve opleiding mbo-4 op zak;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie zodat je direct aan de slag kan;
 • Ruime ervaring met Microsoft 365, zoals Word, Excel en Outlook.
 • Je wordt enthousiast bij deze vacature omdat jij leergierig, proactief en energiek bent;
 • Je houdt van je werk, heerlijk om zelfstandig of samen met je collega’s op zoek te gaan naar oplossingen en hier uitvoering aan te geven.

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk contract voor 30 uur per week ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof van augustus ’24 tot januari ’25. Daarna de mogelijkheid tot een vast contract voor 24 uur per week;
 • Een fijne werksfeer in een dynamische organisatie;
 • Salaris tussen € 2.672 en € 3.606 bruto per maand op basis van 36 uur, conform gehandicapten-cao FWG 40;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Dichterbij een betekenisvol leven
Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Bij Dichterbij geloven we dat iedereen een betekenisvol leven verdient, waarin je jezelf kan en mag zijn. In een omgeving die accepteert wie je bent. Dat is in de kern wat we geloven en waar we voor staan.

Bij Dichterbij kijken we elke dag opnieuw naar wat de cliënt nodig heeft. Samen met zijn of haar omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Dat doen we vanuit wensen, talenten en mogelijkheden. Met meer dan 4.000 collega’s bieden we ondersteuning, zorg en behandeling. Dat doen we op verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen.

Meer weten? Of solliciteren?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Nolan van Uden, manager Expertise, via telefoonnummer 06-15326232. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 24 juni.

Reageren op deze veelzijdige functie kan via de website van Dichterbij, waar je via het sollicitatieformulier jouw cv en brief uploadt; https://werkenbijdichterbij.nl/vacatures/secretaresse-management-ondersteuner-expertise-1086009/

Je maakt hiermee een portaal aan waarin je je sollicitatie kan volgen.