XONAR zoekt een

Secretaresse Managementsupport

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Jeugdzorg
XONAR is op zoek naar een naaste collega die binnen het Managementsupport verschillende afdelingen binnen de organisatie ondersteunt, faciliteert en ontzorgt. Lees hieronder de ervaringen van Astrid en overtuig jezelf!

Aan het woord: Astrid, secretaresse Managementsupport

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit in een notendop?

Mijn werkzaamheden in een notendop bestaan uit de algemene secretariële ondersteuning. Denk hierbij aan agendabeheer, planning & organisatie en de voorbereiding en verslaglegging van diverse overleggen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bij XONAR is geen dag hetzelfde. Vragen vanuit collega's kunnen van alle kanten komen. De urgentie bij sommige vraagstukken ligt hoog. De uitdaging dan is om de juiste prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren. Dankzij mijn flexibiliteit lukt mij dit goed en blijf ik plezier behouden in mijn werk (ook als het druk is).

Wat vind je lastig in je werk?

De verdeling van taken en verantwoordelijkheden is niet altijd voor iedereen binnen de organisatie duidelijk. Ik vind het persoonlijk dan lastig om mensen teleur te stellen als ik iets niet kan oppakken omdat het niet bij de verantwoordelijkheden van Managementsupport thuishoort.

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik ga elke dag met een grote lach naar mijn werk omdat er veel dynamiek en veelzijdigheid in mijn werkzaamheden zit. Dit houdt mij enorm geprikkeld (en vrolijk!).

Hoe zou je de werkcultuur binnen jouw team beschrijven?

Binnen Managementsupport werken we op basis van vertrouwen, openheid en collegialiteit. Op basis hiervan kunnen we mooie dingen neerzetten en de afdeling laten bloeien.

Zorgt XONAR goed voor jou?

Absoluut! Er wordt een goede balans tussen werk- en rusttijden geboden. XONAR doet veel om een gezonde werkomgeving te creëren.

Wat maakt het nou dat je precies hier wilt werken en nergens anders?
Wat niet eigenlijk? Ik waardeer de vrijheid en het vertrouwen die ik krijg om mijn werkzaamheden zelf te organiseren. De moderne techniek waarmee gewerkt wordt binnen XONAR is uiteraard ook een plus.

Functie-eisen
Wil jij net als Astrid aan de slag in de functie van secretaresse Managementsupport en heb je ervaring met onderstaande taken:
  • Agendabeheer Management Team?
  • Notuleren tijdens bijeenkomsten en verslaglegging hiervan?
  • Voortgang van afspraken beheren en opvolgen?
  • Fungeren als aanspreekpunt ten behoeve van in- en externe relaties?
  • Ondersteunende en proactieve uitvoering van administratieve werkzaamheden?
Naast bovengenoemde ben jij een collega waarop én waarmee je kan bouwen. Je neemt niet alleen de nodige ervaring mee maar ook een flexibele, betrouwbare en positieve instelling.

Van ons mag jij verwachten dat we jou een inspirerende en motiverende werkplek bieden maar ook mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je mag rekenen op ruime ontwikkel/opleidingsmogelijkheden , veel vrijheid en zelfstandigheid. Je salaris wordt bepaald conform de cao Jeugdzorg, schaal 6. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling. In eerste instantie krijg je een contract voor de duur van één jaar waarbij de voorkeur uitgaat naar 20 uur (te verdelen over 4 dagdelen). Standplaats is Maastricht.

Reageren kan tot 16 augustus. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 19 augustus.