Maastricht UMC+ zoekt een

Secretaresse (Medisch) Secretariaat Oogheelkunde

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Ben jij de ervaren organisatorische duizendpoot die ons team komt versterken?

Wij zoeken een dynamische secretaresse die het hart van onze operatie vormt. Jij beheert de agenda's van onze staf en ondersteunt bij alle vormen van communicatie, van telefoongesprekken tot e-mailbeheer.
Jij zorgt dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt, van het registeren van ziektemeldingen tot het administratief plannen van sollicitatiegesprekken en het beheren van jaarroosters in Harmony / OWS.

Daarnaast ben jij de sleutel als het gaat om het plannen van vergaderingen, visitaties en audits, waarbij jij niet alleen organiseert maar ook de verslaglegging vormgeeft. Jij bent de vraagbaak voor ons team en zorgt ervoor dat zelfs last-minute zaken altijd perfect geregeld zijn.

Klaar voor een centrale rol in een team dat echt op jou bouwt? Solliciteer nu en word het kloppende hart van onze organisatie!

Wat vragen wij van jou?
Heb jij een talent voor het organiseren van complexe overleggen en blijf je rustig onder druk wanneer er plotseling iets geregeld moet worden? Beschik je over een MBO diploma of een afgeronde secretariële opleiding en heb je:
 • Uitgebreide ervaring in een brede secretariële functie;
 • Vaardig in notuleren;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Uitgebreide kennis van office programma's zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook;
 • Een zelfstandige en assertieve werkinstelling;
 • Sterke organisatorische vaardigheden en goede sociale eigenschappen;
 • Affiniteit met de zorgsector.

Ben je daarnaast goed in het stellen van prioriteiten, flexibel en zelfstandig?
Dan sluit jouw profiel perfect aan bij wat wij zoeken! We nodigen je graag uit om te solliciteren.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
University Eye Center Maastricht is verantwoordelijk voor de basis- en academische oogheelkundige zorg in het verzorgingsgebied van het Maastricht UMC+. Patiënten kunnen hier dan ook voor alle oogheelkundige aandoeningen terecht. Oogheelkundige praktijken in het Zuyderland Medisch Centrum Parkstad op de locaties Heerlen, Brunssum en Kerkrade maken deel uit van University Eye Center Maastricht, evenals de oogheelkundige praktijk van het Sint Jans Gasthuis te Weert. Binnen de verschillende locaties werkt een team van 24 oogartsen, 24 artsen i.o., 4 senior onderzoekers en een wisselend aantal promovendi. Het secretariaat is gevestigd in Maastricht, bestaat uit vijf collega secretaresses en wordt aangestuurd door de officemanager. In principe heeft ieder zijn eigen aandachtsgebied, maar bij afwezigheden worden elkaars taken overgenomen. Binnen het team heerst een collegiale- en ontspannen sfeer waarbij onze dienstverlening centraal staat.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 32-36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de tijdelijke aanstelling opgevolgd door een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.411,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.