Zuyderland zoekt een

Secretaresse Medische Microbiologie (28-36 upw)

Dienstverband

28-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij een gemotiveerde, proactieve en klantgerichte Secretaresse die ondersteuning biedt aan vakgroep en management Medische Microbiologie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw nieuwe baan

Als Secretaresse bied je managementondersteuning en verricht je secretariële werkzaamheden voor de vakgroep en het afdelingshoofd. Je hebt een signaalfunctie voor de vakgroep en het afdelingshoofd. Je treedt veelal op als (eerste) aanspreekpunt en onderhoudt contacten op verschillende niveaus. Daarnaast organiseer je vergaderingen voor de vakgroep en afdelingshoofd, waarbij je ook zorg draagt over de voorbereidingen en de verslaglegging.

Eén van de kerntaken is agendabeheer en het overzicht behouden. Verder ben je een belangrijke spil als het gaat om: voeren van correspondentie, afhandelen en/of doorgeleiden van telefoongesprekken, mailberichten, ontvangst van gasten, postverzorging en archiefbeheer.

Deze functie kent dus een grote mate van zelfstandigheid, waarin je geacht wordt proactief te zijn en prioriteiten weet te stellen. Je dient dus van drukte te houden en gewend te zijn om vele ballen tegelijkertijd in de lucht te houden.

Wat neem je mee?

 • Minimaal een MBO+ werk- en denkniveau, of een afgeronde secretariële opleiding.
 • Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste.
 • De beschikking over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Vaardigheid in het gebruik van Outlook, Word en Excel. 

Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken binnen de gestelde kaders, prioriteiten te stellen en afgewogen keuzes te maken.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
 • Een werkweek van gemiddeld 28-36 uur en is in overleg bespreekbaar.
 • Een salaris in FWG 40 met een bruto maandsalaris van € 2.134,- tot € 3.160,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.

Welkom in het team

Je komt in een enthousiast en gezellig team te werken.

De afdeling Medische Microbiologie is een uitermate dynamische en goed geoutilleerde afdeling, die taken verricht op het gebied van diagnostiek en preventie van infectieziekten voor een verzorgingsgebied van ongeveer 450.000 inwoners. Voor de diagnostiek hebben wij een aantal subafdelingen waaronder de bacteriologie, moleculaire biologie, auto-immuun- en infectieserologie. Afdeling Infectiepreventie maakt ook onderdeel uit van onze afdeling.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met het afdelingshoofd Medische Microbiologie, telefoonnummer 06-31794178.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.