Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Secretaresse poli chirurgie (20-108)

Dienstverband

16 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Ben jij digitaal vaardig en houd jij het overzicht in een dynamische omgeving?
Dan ben jij onze nieuwe secretaresse poli chirurgie!"
Vacaturenummer 20-108, 16 - 24 uur per week

Wie ben jij?
Als secretaresse chirurgie ben jij het gezicht van de afdeling. Je verricht secretariële werkzaamheden, zoals voorbereiding van het spreekuur en administratieve werkzaamheden. Daarnaast behoort het plannen van afspraken en bijhouden van de agenda van de chirurgen en het afhandelen van in- en uitgaand telefoonverkeer tot het takenpakket. Verder verricht je roulerend frontofficewerkzaamheden, zoals het ontvangen /aanmelden van patiënten en tevens vervolgafspraken afhandelen.

Om deze functie succesvol te vervullen beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en werk je nauwkeurig. Je zet er samen met jouw collega's graag de schouders onder zodat de spreekuren en de afhandeling soepel verlopen. Je bent stressbestendig en hebt een positieve instelling.

Jouw nieuwe werkplek
Chirurgie houdt zich bezig met de behandeling van een ziekte of verwonding waarbij een operatieve ingreep nodig is. Dit varieert van ongeval letsels, ziekten van het maagdarmkanaal, vaat- en longziekten, verschillende vormen van kanker, bot- en liesbreuken tot hoofd en hals afwijkingen. De vakgroep Chirurgie bestaat uit 9 chirurgen, daarnaast hebben wij ook nog twee plastisch chirurgen. Ook zijn er (gespecialiseerde) verpleegkundigen werkzaam binnen de polikliniek. Het polisecretariaat bestaat uit 7 secretaresses.

Wat vragen wij van jou?
  • Een afgeronde opleiding tot MBO-secretaresse niveau 3 of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring in het vakgebied en bij voorkeur binnen een ziekenhuis;
  • Je hebt ervaring met EPD en bij voorkeur met HIX;
  • Je bent bekend met de medische terminologie.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als secretaresse poli chirurgie. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 35 volgens de cao ziekenhuizen en in beginsel een tijdelijk contract voor de duur van een jaar. We starten met een contract voor gemiddeld 16 uur per week deze uren worden mogelijk volgend jaar uitgebreid. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 25 augustus in de middag, we willen je vragen hier rekening mee te houden.

Tot 17 augustus kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Anja van der Graaf
+31 6 11135959
anja.vandergraaf@lzr.nl