Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Secretaresse poli neurologie (28-24 uur)

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wij zijn op zoek naar een energieke collega die goed overzicht kan behouden en tegelijk flexibel en oplossingsgericht werkt. Werk je graag in een team met daarin volop ruimte voor eigen invulling? Dan ben jij onze nieuwe secretaresse poli neurologie.

De functie
Als secretaresse op de poli neurologie ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor alle processen binnen het secretariaat. Je taken omvatten secretariële werkzaamheden tijdens de spreekuren, voorbereiding van spreekuren, afspraken inplannen en administratieve werkzaamheden t.b.v. de back office. Ook het verzorgen van een vlekkeloze communicatie bij in- en extern telefoonverkeer heeft hoge prioriteit.

Jouw nieuwe werkplek
De polikliniek neurologie is gespecialiseerd in ziekten van en in het zenuwstelsel, hersenziekten, aandoeningen aan het ruggenmerg en aan de spieren. De polikliniek bestaat uit 7 neurologen, een physician assistant, 7 secretaresses, 3 verpleegkundigen en een ketencoördinator CVA.

Wat vragen wij van jou?
Je bent proactief, flexibel en oplossingsgericht. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om taken zelfstandig af te handelen maar durft ook om hulp te vragen waar nodig. Je laat je niet afschrikken door ad hoc zaken en bent stressbestendig. Je hebt passie voor je vak en draagt dit met veel enthousiasme uit naar patiënten en collega’s. Onder collega’s staat flexibiliteit en collegialiteit hoog in het vaandel.

Daarnaast vragen wij:
  • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur binnen de zorg;
  • Ervaring in het vakgebied en bij voorkeur binnen een ziekenhuis;
  • Ervaring met EPD en bij voorkeur met HIX;
  • Je bent bekend met de medische terminologie.

Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €2.129 en €3.120 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Parttime functie;
  • 24 tot 28 uur tot juli 2024, hierna 20-24 uur per week;
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, hierna kans op verlenging;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Gerry Hurkmans, teamleider, telefoonnummer 06-215 76 969. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot donderdag 28 september kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken staan gepland op maandagochtend 9 oktober, we willen je vragen hier rekening mee te houden.