Maastricht UMC+ zoekt een

Secretaresse Polikliniek Oncologie

Dienstverband

34 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als secretaresse van de polikliniek Oncologie draag je, samen met uw collega(’s), zorg voor het uitvoeren van alle voorkomende secretariële werkzaamheden in een multidisciplinaire omgeving zoals: het verzorgen van correspondentie, het ontvangen van bezoekers, het beheren van agenda’s. Je behandelt inkomende post, stelt brieven op en bewaakt de voortgang van actiepunten uit vergaderingen, die je ook notuleert. Een belangrijk deel van de functie wordt gevormd door het voorbereiden (agenda’s maken) en notuleren van MDO’s (Multidisciplinair overleg) en het verwerken van de administratie uit de MDO’s. Daarnaast verstrek je telefonisch inlichtingen en draag je zorg voor archivering, het organiseren en voorbereiden van diverse bijeenkomsten, bestellen van medische artikelen i.h.k.v. patiëntenzorg en kantoorartikelen, de urenregistratie van medewerkers en de ziek- en herstelmeldingen, alsook het verwerken van declaraties. Tevens geef je secretariële ondersteuning aan het hoofd en andere medewerkers van de polikliniek Oncologie.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en beschikt over een afgeronde secretariële opleiding, bij voorkeur met medische terminologie. Daarnaast beschik je over ruime secretariële werkervaring, bij voorkeur in een medische setting. Je hebt een proactieve werkhouding en kunt zelfstandig werken in een hectische werkomgeving. Je hebt kennis van kantoorautomatisering en secretariële/administratieve procedures. Daarnaast beschik je over uitstekende contactuele en collegiale eigenschappen, ben je accuraat, stressbestendig en kunt goed organiseren. Je hebt een klantgerichte, dienstverlenende en pro-actieve houding en bent goed in staat om prioriteiten te stellen.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De Polikliniek Oncologie van het Maastricht Comprehensive Cancer Center is de locatie waar alle poliklinische zorg op het gebied van kanker samenkomt. Binnen de polikliniek wordt actief samengewerkt met artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners. Door deze samenwerking kunnen onderzoeken efficiënter plaatsvinden, worden behandelafspraken sneller vastgelegd en vindt psychosociale opvang plaats voor de patiënten.
Voor het secretariaat van de polikliniek Oncologie zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste secretaresse. Wij bieden een fijne werkomgeving waar, naast optimale zorg en aandacht voor de patiënt, ook alle ruimte wordt geboden voor voortdurende kwaliteitsverbetering, zowel op persoonlijk als op organisatorisch vlak

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 34 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.054,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A06 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.