Maastricht UMC+ zoekt een

Secretaresse Psychiatrie & Medische Psychologie

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Binnen het secretariaat patiëntenzorg van de afdelingen Psychiatrie en Medische Psychologie zijn wij op zoek naar een collega die ons team wilt komen versterken voor 18 uur per week.

Het takenpakket bestaat uit alle voorkomende secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer, postverwerking, het mee beheren van de secretariaatsmailbox en juiste doorgeleiding of afhandeling van telefoontjes.
Daarnaast draag je ook zorg voor de processen rondom de patiëntenbrieven en informatieverzoeken alsook het scangereed maken van patiëntengegevens.

Je plant en coördineert de onderwijspoli van Psychiatrie en Medische Psychologie en je draagt bij aan de administratieve afhandeling van de Wet Verplichte GGZ.

Je ondersteunt het cluster Volwassenen (Stemming, Angst, Trauma): je notuleert vergaderingen en de hieruit komende actiepunten handel je af. Je staat ook in voor de administratieve afhandeling van het MDO.

Samen met de collega-secretaresses ondersteun je de stafleden bij de overige administratieve en logistieke processen.

Je verricht je werkzaamheden in principe op vaste werkdagen t.w. op maandag, dinsdag en woensdagochtend (per 2 weken). Flexibiliteit in werkuren in geval van ziekte en vakanties is wenselijk.

Wat vragen wij van jou?

 • Een gedegen secretariële opleiding op MBO-niveau afgerond;
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in het werken met het Microsoft Office pakket én met een aantal SAP-applicaties op het gebied van patiëntenzorg;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
 • Skills voor notuleren;
 • Je verricht je werkzaamheden doelgericht en accuraat;
 • Je bent klantvriendelijk en stressbestendig;
 • Tevens ben je collegiaal en sociaal ingesteld;
 • je bent in staat om zelfstandig, maar ook binnen een team te functioneren.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Vanuit de toekomstvisie van MUMC + "Gezond Leven" is de ontwikkeling ingezet op onder meer de verdere ontwikkeling van het Hersen + Zenuw Centrum (HZC). Voor het profiel geldt dat deze excellentie in zorg, onderzoek en onderwijs kunnen bereiken. In het HZC werken de volgende medisch specialismen: Psychiatrie, Neurologie, Neurochirurgie, KNO, Klinische Neurofysiologie en Medische Psychologie.

De afdelingen Psychiatrie en Medische Psychologie richten zich op zowel de geestelijke en geestelijk-maatschappelijke zorg voor lichamelijk zieke patiënten alsook de zorg voor psychiatrische patiënten met lichamelijke klachten.

Psychiatrie en Medische Psychologie is onderverdeeld in 4 clusters, waarin afdeling overstijgend gewerkt wordt.

Het secretariaat bestaat uit 2 subsecretariaten t.w.:
 1. secretariaat Patiëntenzorg/Opleidingen incl.de backoffice van de poli Kinder- en Jeugdpsychiatrie & psychologie (4 personen).
 2. secretariaat van de afdelingshoofden/vakgroepvoorzitter/directie Alzheimercentrum welk bemenst wordt door 2 personen.
Daarnaast is er nog het officemanagement (bestaande uit 2 personen).

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 18 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc. Mogelijk dat de arbeidsovereenkomst na 1 jaar verlengd kan worden.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.839,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.