Sevagram zoekt een

Secretarieel / Administratief medewerker locaties Fonterhof en licht en Liefde

Dienstverband

22 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Berg en Terblijt

Werkvelden

Ouderenzorg
Secretarieel / Administratief medewerker locaties Fonterhof en licht en Liefde
Binnen onze teams op locaties Fonterhof (Berg en Terblijt) en Licht en Liefde (Maastricht) zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega in de functie van administratief medewerker voor 22-24 uur per week. Later is uitbereiding naar 28 uur per week ook mogelijk.

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Dat wil jij. Dan is het de hoogste tijd elkaar te leren kennen!
Als gezicht van de locatie ontvang je bezoekers en staat deze te woord. Voor nieuwe medewerkers creëer jij druppels en sleutels. Je verricht administratief ondersteunende werkzaamheden waaronder correspondentie, regelt de bezetting van vergaderruimtes, behandeld pakbonnen en facturen en signaleert actiepunten. Tevens verwerk je verzoeken die zowel telefonisch als per mailing binnenkomen, archiveer je gegevens en documenten, notuleer je tijdens vergaderingen, werkt deze notulen uit en stel je zorgleefovereenkomsten op.

Jij bent ...
Klantgericht en communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift. Je bent secuur, tactvol, hebt inlevingsvermogen en kunt goed prioriteiten stellen in je werkzaamheden. Je hebt verder goede computervaardigheden en kunt goed zelfstandig werken.

Jij hebt bij voorkeur:
  • Een mbo-3 niveau diploma op administratief gebied;
  • Affiniteit met diverse geautomatiseerde systemen en het Microsoft Office 365 pakket;
  • Kennis van de organisatie is een pré;
  • Ervaring in een vergelijkbare administratieve functie;
  • Een actieve houding en neemt initiatief om processen en werkwijzen te verbeteren.

Wat kunnen wij jou bieden:
  • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een parttime dienstverband tussen de 22 - 24 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform FWG 30, cao VVT (maximaal € 2.938,60 op basis van 36 uur);
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ja, ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. Eerst nog wat vragen? Stephanie Franssen, facilitair leidinggevende, staat je graag te woord 06 28 49 58 74.

Na 14 maart zal er een terugkoppeling volgen over wie wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.