Proteion zoekt een

Security Officer / Privacy Officer

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Overige

Met de toename in het digitale werken, neemt het belang van informatieveiligheid ook steeds meer toe. Ben jij onze nieuwe collega die zorgt dat alle informatie te allen tijde veilig is, en privacy gewaarborgd is?

Welke uitdaging ga je aan?

We hechten veel waarde aan informatiebeveiliging en privacy. Om deze beveiliging van informatie zoals client- als medewerkersgegevens te blijven waarborgen in een dynamische en steeds complexere digitale omgeving, is de functie van Security Officer/ Privacy Officer ontstaan. Op de kortere of langere termijn zou ook de rol van Functionaris Gegevensbescherming aan de functie kunnen worden toegevoegd.

Jij gaat aan de slag met het verder ontwikkelen van beleid op gebied van informatiebeveiliging en adviseert het management. Je stelt richtlijnen en procedures op én bewaakt ze ook. Gaat er iets mis, dan los je dit op en neemt maatregelen om dit in de toekomst te voorkomen. 

Je hebt daarnaast een rol als projectleider bij implementaties op gebied van beveiliging of neemt deel aan projecten waarbij informatiebeveiliging een rol speelt. Om je collega’s binnen de hele organisatie bewust te maken van het belang van informatiebeveiliging en privacy zorg je ook voor voorlichting en training. Kortom: jij bent hét aanspreekpunt binnen de organisatie als het gaat om informatiebeveiliging en privacy.

Daarom pas jij bij Proteion

Je beschikt over een afgeronde opleiding op gebied van ICT en informatiebeveiliging (HBO+) en hebt meerdere jaren ervaring. Daarnaast beschik je over gerichte certificaten op het gebied van privacy en/of informatiebeveiliging, of bent bereid verdere opleidingen hiervoor te volgen. Wet- en regelgeving op gebied van bescherming van persoonsgegevens is bekend terrein voor jou. Jij volgt ontwikkelingen op gebied van informatiebeveiliging en zorg op de voet en bent in staat deze te vertalen naar wat de organisatie nodig heeft.

Als persoon ben je iemand die zelfstandig werkt en initiatief neemt. Jij bent sociaal en communicatief sterk en schakelt moeiteloos op verschillende niveaus waarbij je om kunt gaan met verschillende belangen binnen de organisatie. Je hebt overtuigingskracht en stelt je op als fijne gesprekspartner maar verliest het doel niet uit het oog. Je voelt je verantwoordelijk om alles op gebied van informatiebeveiliging in de juiste banen te leiden. Je bent pragmatisch en servicegericht ingesteld. Je adviseert de organisatie graag om zo een privacy- en informatieveilige omgeving te garanderen.  

Herken jij jezelf hierin en wil je eens komen praten over deze uitdagende functie? Wij drinken graag eens een kop koffie met je.

De gesprekken staan gepland op maandag 4 oktober.

Gewoon

Wij bieden jou een contract voor 36 uur per week. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 60 met een maximum van € 4886,73. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  

Jouw team

Als Security Officer / Privacy Officer ben je onderdeel van het team ICT. Deze afdeling bestaat uit diverse subafdelingen zoals functioneel applicatiebeheer, systemen en infrastructuur en Beleid, Advies en Security. Jij maakt deel uit van de laatste subafdeling.

Een fijne werksfeer en vooral ook werkplezier staan bij dit team hoog in het vaandel!

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion