Maastricht UMC+ zoekt een

SEH arts KNMG

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als SEH arts KNMG werk je in een team dat bestaat uit SEH artsen en acute internisten. Vakinhoudelijk ben je kennisexpert en betrokken bij alle acute zorgstromen die zich op of via de SEH presenteren. Recent is de spoedeisende hulp afdeling verbouwd om nog beter zowel hoog-, middel- als laagcomplexe zorg op een efficiënte wijze te kunnen aanbieden.

Als SEH arts KNMG heb je de regierol over alle acute zorgprocessen. Je coördineert de voortgang in de patiëntenzorg samen met acute internisten en de SEH verpleegkundigen. Patiënten komen uit de hele regio Limburg en vandaar buiten. Het MUMC+ is zowel stadsziekenhuis als regionaal centrum voor (supra) specialistische zorg. Als SEH arts maak je onderdeel uit van hun specialistische team bij de opvang van de acute patiënt.

Als SEH arts KNMG ben je flexibel en slagvaardig om met de wisselende en onvoorspelbare omstandigheden van de Spoedeisende Hulp om te gaan. Naast je werkzaamheden in de dagelijkse patiëntenzorg, verzorg je samen met andere artsen het opleiden en onderwijs van AIOS, HAIO’s, PA-ers en studenten. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot verdere vakinhoudelijke ontwikkeling en wetenschappelijke ontplooiing.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar KNMG gecertificeerde SEH artsen die een uitdaging zien in het uitbouwen van een solide team van acute zorg specialisten. Ervaring en/of aantoonbare belangstelling in spoedechografie en procedurele sedatie en analgesie (PSA) is een pré. Naast patiëntenzorg behoren onderwijs en wetenschap tot de mogelijkheden. Als SEH arts pas je goed in het team als je besluitvaardig bent met een gevoel voor teambuilding en procesmanagement. Goed klinisch inzicht en vaardigheden zijn de basis van waaruit je werkt, je bent communicatief goed ontwikkeld en alert.

Wij zijn op zoek naar een communicatieve collega die de voortgang van de processen in de patiëntenzorg op de afdeling mede wil coördineren. Goed kunnen samenwerken met de SEH-verpleegkundigen, PA-ers en (poort)specialisten is een absolute voorwaarde om succesvol te zijn in het MUMC+.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Met haar ruim 7.500 medewerkers behoort het Maastricht UMC+ tot de grootste werkgevers in Limburg terwijl haar onderzoeken, haar kwaliteit van zorg en het onderwijs bekend zijn over de hele wereld. In die omgeving liggen voortdurend kansen voor al diegenen die samen met hun willen excelleren.

De Spoedeisende Hulp is recent volledig verbouwd zijn. De 21 behandelkamers (incl. 2 traumakamers met CT, 2 shockrooms, een aparte kinder- en KNO-kamer) zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en ingericht voor opvang van alle patiëntencategorieën, waaronder o.a. polytrauma opvang, IAT en acute ECMO. De SEH heeft een nauwe samenwerking met de afdeling acute radiologie, welke direct naast de SEH is gesitueerd en 24/7 de acute radiologie verzorgt. Samen met de afdelingen anesthesie en intensive care gaan ze vormgeven aan het nieuwe centrum voor acute en kritieke zorg.

De Spoedeisende Hulp biedt momenteel zorg aan ruim 22.000 patiënten per jaar. De opvang, diagnostiek en behandeling van patiënten met complexe acute pathologie is een belangrijk speerpunt. Zo zijn ze Level 1 traumacentrum met daarbij alle voorzieningen voor neuro- en kindertrauma’s. Ruim 40 SEH-verpleegkundigen, 2 PA-ers voor de fast-track traumatologie en alle poortspecialismen staan je bij om optimale zorg te geven aan alle patiënten categorieën.

Op de afdeling werken ze nauw samen met de geïntegreerde HAP. De Eerste Hart Hulp is elders gesitueerd nabij de CCU en PCI afdeling, alle out-of-hospital reanimaties worden op de SEH opgevangen en behandeld. Het ziekenhuis beschikt over een Acute Opname Afdeling van 20 bedden, welke gesitueerd is naast de SEH.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst op fulltime basis conform artikel 2.3. lid 3 van de Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc. Deeltijd werken is ook bespreekbaar. Gelieve dit aan te geven in jouw sollicitatie.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 13.001,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal UMS van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.