Zuyderland zoekt een

SEH-artsen KNMG

Dienstverband

minimaal 24 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Nieuwe collega: altijd welkom!

Zuyderland heeft op beide hoofdlocaties (Heerlen en Sittard-Geleen) een SEH, waar op jaarbasis in totaal bijna 60.000 patiënten behandeld worden. Zelfverwijzers komen vrijwel niet voor en patiënten met minder urgente klachten worden veelal op een polikliniek beoordeeld. De ‘SEH-patiënt’ binnen Zuyderland is dus over het algemeen ziek, complex en heeft behoefte aan acute zorg.

De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde (SEG) heeft een centrale rol in deze acute zorg. Het gaat hierbij zowel om de daadwerkelijke opvang van instabiele patiënten als het invullen van de rol van medisch coördinator. Echografie en PSA zijn duidelijk geïmplementeerd op de afdeling en critical care skills kunnen op vrijwel dagdagelijkse basis ingezet worden.

Binnen onze vakgroep is er ruimte voor uitbreiding met meerdere SEH-artsen KNMG, om een 24/7 dekking te kunnen realiseren op beide locaties. Als je als SEH-arts in een grote perifere opleidingskliniek wil werken, waarbij je echte spoedzorg kunt leveren, dan is dit je kans!

Dit ben jij

 • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot SEH-arts KNMG en staat stevig in je schoenen (of klompen);
 • Je wilt met ons werken aan verdere ontwikkeling van de spoedzorg, zowel binnen Zuyderland als in de regio;
 • Je hebt affiniteit met wetenschap en/of opleiding;
 • Je bent een teamplayer.

Dit bieden wij

 • Een van de grootste SEH’s van het land, waar de spoedzorg in de volle breedte beoefend wordt;
 • Een fantastische regio om niet alleen te werken, maar ook om te wonen;
 • Salaris conform CAO AMS;
 • Aantal uren overeen te komen (minimaal 24u/week).

Werken bij Zuyderland

Zuyderland, dé grootste werkgever van Limburg (10.500 medewerkers) biedt zorg in de gehele zorgketen, wat uniek is in deze omvang en samenstelling. Het concern bestaat uit:

 • Zuyderland Medisch Centrum
  Ziekenhuis op vijf locaties, geestelijke gezondheidszorg en revalidatie.
 • Zuyderland Zorg
  Zuyderland Zorgcentra met zeven hoofd- en meerdere nevenlocaties, twee hospices, Thuiszorg en Huishoudelijke Hulp.

Zuyderland Medisch Centrum is één van de 27 Nederlandse ziekenhuizen die zijn aangesloten bij de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) die samenwerken aan betere patiëntenzorg. Wij leveren excellente, nabije en innovatieve patiëntenzorg in een gastvrije omgeving met het oog op verbetering van kwaliteit van leven, in samenwerking met onze partners.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de vacature of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Gideon Latten, SEH-arts KNMG en medisch hoofd SEH, of Sanne Postma, SEH-arts KNMG en vakgroepvoorzitter, via 088-4592802.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.